• Panova Autor: ~Panova [213.17.128.*]
    kurde kupilem po 19.2 wrocillem z wakacji a tu cena 16zl szlak mnie trafil myslalem ze z palcem bedzie ze 24 zl jakies jaja, co to wogole za obroty GDZIE TEN SKUP!!!!!!! oszusci
  • Re: Panova Autor: ~hr [213.17.128.*]
    co jest grane z tym smieciem wie ktos wg mnie najwikszy potencjal wzrostu jak sie zacznie skup
  • Re: Panova Autor: ~Technikum [83.29.60.*]
    Z analizy AT wynika ze zakonczylismy spadek, co potwierdza spory skup akcji po ok 16 - 16,50. Mozna tez czekac na dotkniecie 15 zl bo tam jest silny opor, ale moze tam nie dotrzec. Spadek od 20 zl okolo 20 % bez zlego infa sugeruje koniec przeceny.
    Warto pamietac ze dno jest blisko bo to 12 zl czyli spolka nie jest przegrzana wzrostami. Infa zlego tez nie bylo. Kierunek polnoc.
    Ja tam zbieram teraz bo uwazam ze jest dobra cena.
  • Re: Panova Autor: ~panova [213.17.128.*]
    ale nadal sporo na S i ukryte S jest beda bral 500 po 15 i po 1000 sztuk o zlotwoke nizej jakby lecialo usrdnioe do 17
  • Re: Panova Autor: ~Panika [77.114.174.*]
    wyniki nie zachwyciły uchwalili skup i cisza pewnei kasy brak to kolejna spółka co niby skupuje ale tylko na papierze wiele juzogłaszał oskup ale nic nei robiło i do tego ta płynność ale śmieć
  • Re: Panova Autor: ~Technikum [83.27.51.*]
    Na skup pieniazki juz zarezerwowane - popatrz na sprawozdanie finansowe. Nie oglosili skupu bo jeszcze nie musza - wszystko jest napisane tylko trzeba dobrze czytac.

A codo plynnosci to wlasnie o to chodzi - popatrz na magellana bo sytuacja podobna - mozna szybko kurs wywindowac :)
    Radze dobierac dopuki cena dobra.

A panika jest ostatnia rzecza jaka dzieje sie na tej spolce od paru dni - to tylko odleszczanie.
[x]
PANOVA 0,00% 16,90 2025-10-10 16:29:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.