• Skup się zaczął? Autor: ~NieByloLatwo [37.248.164.*]
    No to grubo to wygląda. A 2 lata czekali na ten moment. Gratuluję wytrwałości.
  • Re: Skup się zaczął? Autor: ~cozadekiel [5.173.234.*]
    dzwon szybko na 112 bo widzę, że wpadasz w urojenia hahahaha
  • Re: Skup się zaczął? Autor: ~wstrachu [41.106.3.*]
    Dnia 2024-06-14 o godz. 22:11 ~NieByloLatwo napisał(a):
    > No to grubo to wygląda. A 2 lata czekali na ten moment. Gratuluję wytrwałości.

Pełną parą zgodnie z zapowiedziami idzie skup przez szorta. Kurs już nawet wywindowany do 0,77. Aż strach pomysleć co to będzie jak skończą skupować.
  • Re: Skup się zaczął? Autor: ~bankrut [5.173.234.*]
    Ja kto co będzie? Będzie duża podaż na prawej stronie i prośby by sprzedać chociaż po 1 gr
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~oze [31.61.180.*]
    C*ele nie mają akcji więc skąd ma niby być ta podaż?

Mówiłem że im bliżej terminu zwrotu akcji tym będzie głośniejsze wycie i stęki na forum :)
  • buahahaha Kuku na muniu 2 Autor: ~alejaja [81.30.138.*]
    Dnia 2024-06-17 o godz. 13:10 ~oze napisał(a):
    > C*ele nie mają akcji więc skąd ma niby być ta podaż?
    > >
    > > Mówiłem że im bliżej terminu zwrotu akcji tym będzie głośniejsze wycie i stęki na forum :)

więc skąd ma niby być ta podaż

OZECAPITAL

arkusz zleceń kupna 45 997

arkusz zleceń sprzedaży: 281 899

z czego koło 60.000 akcji w cenie do 1zł

Mówiłem że im bliżej terminu zwrotu akcji tym będzie głośniejsze wycie i stęki na forum :)

To akurat się zgadza bieda powieszona na haku wyje strasznie i stęka.

Już czerwiec do zwrotu pierwszej transzy 3 miesiące a kurs zamiast prognozowanego 5 zł ma trudności z utrzymaniem 0,80zł buahahaha

Ty tu dużo mówiłeś w większości same bzdury typu że za chwilę 15 zł czy średnia 0.75
    Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał wymyślić nowa bajkę o średniej :) Podobnie jak o zwrocie, że trzeba będzie cierpliwie czekać do 2029 :)
    Mam wrażenie że tutaj na haku zawisły same wybitne barany . Chociaż może jest tak że to właśnie tylko te 3 barany z trio Ichtroje tutaj beczą a reszta się nie chce odzywać ze wstydu.

[x]
OZECAPITAL 0,42% 0,48 2025-11-07 12:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.