Coś się zaczyna dziać.
Pani Monika Brzózka może zostać niezależnym członkiem Rady Nadzorczej CPR. Ma szerokie wykształcenie i bogate doświadczenie. Zna się głównie na ekonomii, finansach, statystyce, zarządzaniu, administracji, zarządzaniu nieruchomościami, spółkach, rachunkowości, sprawozdawczości finansowej, controlingu, audycie, rozwoju, mentoringu, doradztwie, zarządzaniu projektami, negocjacjach, prognozowaniu, budżetowaniu...
Myślę, że dobrze sprawdziła by się w tej nowej roli. :)
Życzę jej i Compremum sukcesów.
Dnia 2024-06-15 o godz. 10:17 ~Musa napisał(a): > Coś się zaczyna dziać. > > Pani Monika Brzózka może zostać niezależnym członkiem Rady Nadzorczej CPR. Ma szerokie wykształcenie i bogate doświadczenie. Zna się głównie na ekonomii, finansach, statystyce, zarządzaniu, administracji, zarządzaniu nieruchomościami, spółkach, rachunkowości, sprawozdawczości finansowej, controlingu, audycie, rozwoju, mentoringu, doradztwie, zarządzaniu projektami, negocjacjach, prognozowaniu, budżetowaniu... > > Myślę, że dobrze sprawdziła by się w tej nowej roli. :) > > Życzę jej i Compremum sukcesów.
Tamara miała podobne CV i jak skańczyła? Na kolanach.
Dnia 2024-06-15 o godz. 10:17 ~Musa napisał(a): > Coś się zaczyna dziać. > > Pani Monika Brzózka może zostać niezależnym członkiem Rady Nadzorczej CPR. Ma szerokie wykształcenie i bogate doświadczenie. Zna się głównie na ekonomii, finansach, statystyce, zarządzaniu, administracji, zarządzaniu nieruchomościami, spółkach, rachunkowości, sprawozdawczości finansowej, controlingu, audycie, rozwoju, mentoringu, doradztwie, zarządzaniu projektami, negocjacjach, prognozowaniu, budżetowaniu... > > Myślę, że dobrze sprawdziła by się w tej nowej roli. :) > > Życzę jej i Compremum sukcesów.
Tamara miała podobne CV i jak skończyła? Na kola.nach.
Dnia 2024-07-02 o godz. 17:39 ~Fan napisał(a): > A sobie zajrzałem po przerwie co na forum i widzę że constans. Wątek jakiejś Tamary i aluzje poniżej wszelkiego poziomu. Brawo trolle! Fan w pełni się z Tobą zgadzam. Aluzje Parkieta na temat sposobu traktowania kobiet są poniżej wszelkiego poziomu. Tak pisze mężczyzna nieza....... jony, który nie doświadczył spełnienia z kobietą, którego żadna nie chciała i nie pragnęła.