3 lata temu zjechało ze szczytu na 35 zł i trwało to rok, czyżby historia miałaby się powtórzyć co ? wykres wygląda łudząco podobnie ,oczywiście z góry wiem co pisać zaraz będziecie -także nawet nie próbujcie bo to bez sensu
Bzdury do kwadratu ,trzy lata temu był covid i zamknięte galerie co negatywnie wpłynęło na wyniki ccc teraz jest sztuczne zbijanie ceny po bardzo dobrych wynikach kwartalnych.Ale kombinuj dalej może coś mądrego wymyślisz.
sztuczne zbijanie ceny ? śmieszne określenie, jestem na GPW ponad 30 lat a nawet od pierwszej sesji ,także nie sądzę abyś mnie czymkolwiek zaskoczył , giełda to emocje a nie logika, bo jedyną logiką na parkiecie jest jej brak ,są tacy którzy próbują jej tutaj szukać ale to daremny trud bo ona w lesie została, mógłbym cię wiele nauczyć ale do tego wymagana jest pokora kolego
No a spamujesz forum bo wtopiłeś wcześniej, zmieniasz nicki i nie za bardzo rozumiesz dynamikę CCC bo właśnie ta różnica w sytuacji z wtedy, a teraz zmienia całkowicie emocje w tej „grze” i musisz być nieźle zafiksowany emocjonalnie żeby wmawiać i sobie i innym, te głupoty i do tego nie mając przebicia i podpierając się już w desperacji tekstami „jestem tu tyle i tyle”. Ja nie zamierzam się dorabiać tyle lat i pisać śmieci nadal na forum, więc nie jesteś dobrym przykładem inwestora.
Może być podobnie jak na cdr po premierze cp. Widły Andersa. Może spółki nie do porównania ale sytuacja podobna. Tam pokazany trailer i do premiery dużo czasu na bawienie się w kółka. Tutaj 3mc do kolejnego raportu. Hulaj dusza.
Dnia 2024-06-14 o godz. 19:03 ~Key napisał(a): > Może być podobnie jak na cdr po premierze cp. Widły Andersa. Może spółki nie do porównania ale sytuacja podobna. Tam pokazany trailer i do premiery dużo czasu na bawienie się w kółka. Tutaj 3mc do kolejnego raportu. Hulaj dusza.
ja liczę że spadniemy tym razem jedynie na 90 zł bo są zyski a nie na 35, ja w okolicy 90 odkupie sprzedany towar ccc