Koszmarna jakość ostatniego dodatku nie pozostawia złudzeń co do nowego tytułu. To była tylko nowa zawartość do ich jedynej gry i wypuścili takiego bubla. Czego możemy się spodziewać po nowej grze. Mamy wymierny dowód wcześniejszych problemów spółki. Wszystko jasne.
Mam pytanie i mam nadzieję uzyskać rzetelne odpowiedzi na dwa pytania aby choć trochę zrozumieć wasze komentarze. 1.Czy wchodzicie na profile na wszystkie spółki bankiera i piszecie że akcje nie są warte nawet 50 procent wartości. Ja jeśli uważam że spółka jest mocno przewartościowania w ogóle się nią nie interesuje i nie kupuję akcji i tym bardziej nie komentuję bo i w jakim celu. 2.Czy posiadacie akcje bcs i dlaczego ich nie sprzedaliście kilka dni temu po cenie np. 30 złotych skoro nie są warte według was nawet 10 złotych.
Ja chciałem zejść z haka i wyjść na zero, ale wiszę na 31zł i zamiast sprzedać po 29zł to pazernie czekałem na 31. Nie przewidziałem że ten dodatek sushi będzie tak szpetny że ludzie zaczną masowo wywalać papier. Nikt nie zna daty premiery xooking 2 i tutaj długa kiszonka się szykuje
Ciekawe po ilu latach zwrócą im się nakłady poniesione na sushi. Póki co oceny na stimie są tak niskie, że zaraz ludzie masowo zaczną zgłaszać reklamację by odzyskać kasę