Powstała karta prologu RALLY - widać, że posłuchali głosów społeczności i w jakimś ograniczonym stopniu, ale jest możliwość jazdy i testów tego, co naprawiliśmy - to duży plus. Zobaczymy, jak z błędami - ktoś uczestniczył w ostatnich playtestach - jak to wygląda?
Obawiam się tylko, że skoro będzie jednak prolog z jazdą to znowu gracze będą narzekać, że prolog nie wiele się różni od pełnej wersji. Mogliby dać jazdę tylko w pełnej wersji..
Mi się marzy jazda jak jak w rasowej ścigance, wtedy gra miałaby sens, jedziesz ostrożnie to mniej naprawiasz, walisz na maxa to brakuje czau na naprawy, no ale cóż, zobaczymy. Też uważam, że demo, potem prolog, może jeszcze early access i dopiero gra, po co to?
Mogliby to jaloś połączyć. Race wydaje sie bardziej łakomym kąskiem niż fix. Jednak połączenie tego bedzie z pożytkiem dla sprzedaży imo. W sumie za bezbłędny race mogłyby być premie na fixie, tj jakoeś bajery do samochodu mocniejszy silnik, dopalacz, malowanie itp.
No za race winner dostajesz wiecej hajsu itp, będziesz miał na naprawy i inne upgrade itp. Za przegrana masz mniej hajsu ale dalej musisz naprawiac, w koncu ci sie hajs skonczy i przegrasz. Ja bym tak to widział.
jak juz to bedzie mega arcade, nie wierzę ze zbyduja jakis sensowny model jazdy, tak damo odwzorowanie otoczenia, ile to dodatkwej pracy... W ogole takie rzeczy sie powinno planowac zanim sie zacznie projekt, nie wiem gdzie prezes ma glowe
Bez tego będzie słaba gierka co się szybko nudzi a Ty po zakupie żałujesz, że nie wydałeś na coś innego. Wierze, że Zarząd czyta forum i zastanowi się nad poważną rozbudowaną grą.
Podzielam pogląd Gracza. Sezon jazdy i napraw. Tak, jak widziałem to na początku. Później okazało się, że jazda będzie przez radio. Bez racea to sie nie uda.
dlatego mam pretensje do prezesa, czemu w ogole zaczeli robic gre bez trybu jazdy? Ciezko bedzie z tego wybranac, bo przeciez w kilka osob nie zrobia Dirta czy czegos podobnego. Będzie musialo to byc cos bardzo prostego z duzym ryzykiem slabego odbioru przez rynek.