• Raen Autor: ~Ano [176.221.125.*]
    Nie kupować niech zdechną z tymi akcjami mafia to mafia,
  • Re: Raen Autor: ~kier [37.109.164.*]
    262k ktoś puścił na koniec- dobrze idzie
  • Re: Raen Autor: ~123 [89.64.110.*]
    dobry wieczór
    Dobry wieczór admin , hahahhahahaa to są słowa które mogę napisać na forum , wszystko inne podlega cenzurze .
    Ponieważ jestem na cenz to napiszę lego klocek 500ton na zamknięciu . NIE TYKAMY KUPY .
    O co tu chodzi, może ktoś się podejmie wytłumaczenia mi a może Prezes Guz ? spółka ma straty a wszyscy dostali absolutorium , czyli strata to jest dobre dla wszystkich . Powiedzcie mi akcjonariusze , gdybyście prowadzili działalność ( tak jak ja ) i macie w swojej firmie kogoś kto zżera wasze zyski , waszą ciężką pracę to go dalej zatrudniacie czy wymierzacie mu zamaszystego kopa w d.ę ?
    Panie Prezesie Guz, walne walnym, proszę o komentarz jako wasz znudzony wynikami i umiejętnościami akcjonariusz, chcę więcej wiadomości Pewnie to zapytanie pozostanie głęboko w do.pie .
  • Re: Raen Autor: ~WikiING [178.183.72.*]
    Wyniki jak widac po Tobie trzeba umiec przeczytac ze zrozumieniem i poprawnie zinterpretowac..
    Wiking , cieszę się że na tym forum jest taka osoba jak Ty , wszystko czytasz ze zrozumieniem świat pewnie też postrzegasz lepiej jak 99% ludzi tego świata ,napisz coś jeszcze o świecach , knotach , japońskich zniczach, at, słupki itd. a ja już będę mieć o Tobie bardzo sprecyzowane zdanie ( jako psychiatra i psycholog ) żebyś wiedział ilu ja już takich mądrych jak Ty w swoim życiu przerobiłem .
  • Re: Raen Autor: ~Tak [176.221.125.*]
    Popatrz na wyniki skonsolidowane tam co kwartał są zyski . Guz powinien jak najszybciej zrezygnować z tej spółki gdzie rzadzi mafia.
  • Re: Raen Autor: ~Woody [31.0.32.*]
    Nie Raen pokaże tak z dwa kwartały po 3-4 mln zysku to mafia zdechnie, nie da rady jak przypłyną świeże kapitały. Ja tam się cieszę z tej sytuacji. Taniej da się kupić.
  • Re: Raen Autor: ~Tak [176.221.125.*]
    Przecież ty bierzesz udział w tej manipulacji tylko zastanawiam się z którego DM i z którym to z panów Przyłęckim czy Hazubskim ?
  • Re: Raen Autor: ~Gość [31.0.0.*]
    Dziwi mnie tylko brak reakcji , słowa komentarza ze strony zarządu spółki odnośnie manipulacji kursem. Akcjonariuszom się to należy. Cyrki wyprawiane na walorze nie mają żadnego uzasadnienia dla sytuacji w spółce. Jest wręcz na odwrót. Sztucznie generowane spadki są okazją do tanich zakupów ale zastanawia właśnie brak reakcji zarządu na takie praktyki. To jest niepokojące. Spółka kreuje się obecnie na przyszłego krezusa OZE a pozwala jakieś grupce na takie zabawy. Coś by się przydało wyjaśnić akcjonariuszom. Moja średnia to 0,53 zł żeby nie było że tu się żalę , ale normalne to to nie jest.
[x]
VIRTUS -1,99% 1,97 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.