Patrzę, i patrzę na wykres ibsma, i to mi wygląda na akumulację i wybicie
Zobaczcie, że zawsze przed wybiciem był spadek.... Obecnie po wybiciu powinien kurs osiągnąć wartość 200 zł... Teraz mamy 90 zł, więc zarobek ponad 100%
Jeśli przyjdzie pozytywny komunikat ze spółki to widzimy poziomy 250 - 500 zł
Daj spokój ja już tu prawie 50% mam straty a też posłuchałem takich jak ty, że tutaj to 1500zl będzie. Piszecie bajki a ludzie tracą pieniądze. Dziś już -8% na tej twojej perełce
Niby tak, ale jeśli spojrzysz na wykres to chyba trochę za szybko na wybicie.
Chyba że (za dużo “chyba”) sprawy przyspieszają i większe zbieranie przed wejściem na stałe na 150-200
Niby spółka dobra ,,, a wszyscy decyzyjni maja kurs w du....,,, zarząd posiadacze akcji , biuro maklerskie ... nikomu nie zależy na podbiciu kursu .... a do 200 droga bardzo daleka i tyle w temacie !!!!!!!!
Złe informacje + dołowanie kursu najczęściej poprzedzają ostre, takie kilkusetprocentowe wybicia.
Taki Będzin na przykład, albo ostatnio Tower Invest: Ciągle jadą na stratach + ogłosili w dodatku nową emisję, kurs był sponiewierany, potem pojawiło się średnio ważne info ... Efekt: ponad +300% w kilka dni + potężne obroty jakich spółka nigdy nie widziała.
Przy takich obrotach Wise wylądowałoby od razu na czterocyfrowych poziomach. Wcale do tego dużo nie trzeba.
A zarząd i spółka ma inne sprawy na głowie niż zajmowaniem się notowaniami plebsu. Oni mają zarabiać, inwestować, zawierać umowy, zajmować się spółką a nie mizerną ulicą.
W dodatku taką ulicą, która ma w d. spółkę.
Nigdy, żaden "akcjonariusz" plebsu z tych 10% ff nie pojawił się nawet na walnym. Nigdy ani jeden!
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Jest zaraz walne. Kto z plebsu się tam pojawi? NIKT!
No pojechałeś w tych dwóch wypocinach, długo układałeś ten performance ? . Normlanie zamknę się w sobie , mam doła na dwa dni wolnego ( jestem trochę zarobiony ostatnio) i chyba się nawalę . Jak mówisz plebs - dobra skrzyknijmy się i każdy niech da pod zastaw jakąś tam część - bez znaczenia ile i delegacja grzeje na walne i klika live co tam radzą . Co zaś czy zarządowi , a raczej p.o . zarządowi nie powinno zależeć na kursie i powinni mieć to hm......... ? nie jestem do końca przekonany czy dobry kierunek obrałeś , kurs, zainteresowanie spółką nie jest to przypadkiem wiarygodność , no ale tak se klikam, nie znam się