Spokojnie naganiacze, zawieszona Govena to nie SOR nie musicie robić dyżurów całodobowych i pytać o uchwały o 2:50 w nocy jakby nie można było samemu sprawdzić. Jak to wygląda na beznadziejnych śmieciach: https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=14500819&strona=1
Ty też jesteś dobry, tylko wstajesz i jęczysz od rana i jak nie przytoczyłes wspomnianej przez Ciebie uchwały z walnego tak nadal tego nie zrobiłeś tylko zakładasz kolejny wątek zamiast dokończyć to co zacząłeś
Napisałem ci że nie będę nianczyl każdego fra iera z bankiera. Ja swoje wiem, na 10 uchwał większość dotyczy absolutorium można się zorientowac o co biega spane było czy 8 kawka i służba 24h? Niepotrzebnie, dziś odsiedzenia nie będzie. Za dwa dni robocze po podaniu wyników, idź spac zamiast majaczyc
Bądź miły i Udowodnij swoją jakość i mi wyjaśnij o co Ci chodziło dokładnie względem likwidacji spółki i wspomnianych wpisów z walnego. Bardzo Cię proszę.
Ponadto zauważasz, że nie naganiam na spółkę pisząc o pseuo autach z AUDA Oraz o likwidacji spółki zależnej.
Nie dyskutuj z nim, to dziwna istota - niezbyt bystry, wulgarny troll. Nie dowiesz się nowego, nic mądrego i nic co byłoby spójne z resztą co z siebie wyrzuca. Dostaniesz przy okazji parę epitetów, dziwnym trafem o homo-zabarwieniu. Ja już odpuszczam, szkoda zdrowia.
No baedso dzieni jesteście zeby nie powiedzieć chorzy. Na zawieszonej spółce zaangszowani na forum od rana do 3 w nocy. Niby zawieszenie be ale upierdliwi jakbywam wciaskal do gardła. Zawieszonej kupic sie nie da luz