• Pytanie do wydyganych tylko tak na powaznie... Autor: ~xyz [49.229.40.*]
    czego wy sie tu boicie ? buahahahahaha . Jednak historia notowan tej spolki pokazuje ze 90% ludzi nie nadaje sie na gielde....zachodze w glowe jak to jest mozliwe ze przy tych poziomach cenowych nie ma obrotow na poziomie kilukdziesieciu milionow zlotych . Patrza sie jak sroka w gnat i czekaja nie wiadomo na co xD xD xD Was to tylko w cyrku pokazywać jakby nie to ze jestem w Tajlandii to jużbym calkowicie splukal sie z gotowki.....zakladam watek pod podbijanie za miesiac dwa itd....bedzie zabawnie...
  • Re: Pytanie do wydyganych tylko tak na powaznie... Autor: ~Xyz [49.230.235.*]
    Odpowie ktoś?
  • Re: Pytanie do wydyganych tylko tak na powaznie... Autor: ~Baca [37.30.2.*]
    Ja Ci odpowiem bo jestem wygadany. Pytasz się ludzi, których tu jeszcze nie ma. Kto obserwuje tą spółkę to siedzi cicho i skupuje. Albo robi bekę jak Eko i swoje też kupuje. Bo po co tu by siedział i pisałem te głupoty. Jest nas tu mało i dlatego są małe obroty. Obroty będą dopiero jak się tłum tu zjedzie jak zaczną się artykuły o hossie AI. Teraz jest faza zajmowania pozycji przez drapieżniki na stado baranów. Każdy walczy o jak najlepszą pozycję. Teraz barany mażą że będzie "tysiONc" na JSW. Jak zaczną tu wypisywać o peronach, wySZCZałach, zaczną się wyzywanki to będzie znak, że to już czas i napływają dawcy kapitału.
  • Re: Pytanie do wydyganych tylko tak na powaznie... Autor: lotar7 [185.45.53.*]
    a jak tam pogoda? bo u nas trochę zimno i dużo chmur...
  • Re: Pytanie do wydyganych tylko tak na powaznie... Autor: ~Baca [37.30.2.*]
    U nas Łowiecki jeszcze w niegolone bo zimno ale będzie golenie żeby im latem za ciepło nie było.
[x]
TEXT -0,19% 53,00 2025-10-01 17:03:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.