Wspaniałe wizję nowoczesnego fintechu...mega umowy... rozwinięta kampania reklamowa ze znanym piłkarzem...,i wszystko to okazało się mrzonką...myślicie że to koniec spadków??
O nieee znowu będzie powód do podbitki 2% i spadku -10%. Tutaj uratować sytuacje może tylko jakaś bardzo zła informacja co na chwilę da odreagowanie żeby stąd się ewakuować. A śmiali się z tego co kupił po 1zł i zdążył sprzedać po 0,85. Dziś by sprzedawał z płaczem po 0.58.
Kto ci to każe sprzedawać. Spekula dziękujemy. Czytać się tych waszych wypocin nie da. Dokupujesz jak jest tanio a nie sprzedajesz. Spada bo ktoś tak chcę. Niech jeszcze spadnie to się dobierze. Jak nie masz na uśrednianie jak są takie okazje jak teraz to zostaw dziecko gielde
Wiesz co daj se spokój. Tak wiem co to long. Gdybym słuchał takich anonimów jak ty to też bym sobie kręcił kółka na cdp czy xtb. Ale nie kręciłem. Sprzedałem wtedy kiedy chciałem. Jak chcesz to se kręć. Potem i tak kolkowicze zostają i się gapią z rozdziawioną gębą
"Spada bo ktoś chce"...na tym śmieciu wystarczy że byle jaki gówniarz cwaniaczek w czapeczce rano będzie miał takie widzimisię, i kurs jedzie daleko na półudnie..