Takie wieszanie spółek to ich stała metoda działania. Moim zdaniem robią to gdy społka tonie, popyt od leszczy uciekł i nie są w stanie powstrzymać spadków.
Spółka nie jest notowana to nie spada. Proste.
Jednocześnie trole i naganiacze na forach wypisują bzdury starając sie przywrócić zaufanie leszczy do spółki, na nowo wzbudzić nadzieję.
Stad naganiacz wypisuje te kłamliwe i absurdalne bzdury o tym, że Chinczycy ukrywają, że mają umowe z Govena, bo ktos tam chce od leszczy wycisnąć kilka akcji.
Pusty śmiech.
Tak czy siak wyglada na to, że Gov moze sobie całkiem długo powisieć.
Która spółka? Jeśli wisi jak mogę naganiac? Zapetliles się chłopie słaby jesteś z logiki, ale ważne że w jelitach skręca Pozdrow Lin Penga z Saic motor Poland i Mateuszek Kowalskiego z goveny pewie obaj mieszkają za kakaowym pierścieniem w jelicie grubym
Bystrzak, dlaczego ciągle walisz analogie do jelitowo/fekalnych tematów? Nawijasz o kakaowych pierścieniach, ciepłych chłopakach itp. Najpierw myślałem, że to bolesna trauma. Teraz zastanawiam czy przypadkiem nie są to twoje cieplutkie wspomnienia?
Bo sobie wymyślacie historyjki i bezczelnie puszczacie opinii publicznej newsy prosto z lochy. Spokójnie nie jesteś w stanie mnie obrazić jak od października codziennie nie obraziłeś po 15 h na dobę. Bardziej zastanawia po co płakać na porażce do 23?
Jakie farmazony? Że Mateusz Kowalski z goveny udzielił wywiadu o sprzedaży samochodów roewe / mg? Czy wywiad lin penga dyrektora nieistniejącej spółki saic motor Poland dla auto świat? Ja bzdur do mediów nie pcham nie wciskam Polakom kitów