Witam wszystkich .
Mam taką prośbę , czy nie widzicie jak wygląda teraz Albert . Odkładałem go na youtubie . Toć to połowa człowieka , strasznie wychudzony.Albo ciężko choruje albo tak przeżył te porażki .
Dajcie już spokój z tym hejtem . Każdy popełnia błędy , ale za zainwestowane pieniądze odpowiedzialność ponosi tylko inwestor .
„Pycha kroczy przed upadkiem „ i on padł również jest tego przykładem , ale już starczy tego hejtu !!!
Pozdrawiam
Wieloletni inwestor jac.
O jakich porażkach mówisz? Skoro obejrzałeś ostatnią transmisję na YT to wiesz że od sukcesu do sukcesu swojego i swoich subskrybentów kroczy! Więc to nie ta przyczyna. A co do hejtu to być może jest to nowe określenie ale na pewno od dawna funkcjonuje to miano dla niewygodnej prawdy.
inwestorzy będą yebać krętaczy aż zwrócą im pieniądze więc nie widzę tu żadnych nadzwyczajnych faktów łagodzących dla typa.
biznes się kręcił do kiedy byli subskrybenci za kasę i którzy kupowali rekomendowane akcje napędzając wzrosty a Rokitto potem je sprzedawał z zyskiem.
Teraz nie ma subskrybentów i wuj strzelił zyski których BRAK.
dla mnie może ważyć 145 kg i zbankrutować a to też zaakceptuję.
Im szybciej zbańczy i zniknie tym lepiej.
Ja też nie rozumiem za co ten hejt. Przecież Albert dowiózł premiere w terminie, dotrzymał obietnicy.. DOWIÓZŁ PREMIERĘ GRY W TERMINIE. Czego nie rozumiecie. Aha i jescze wymyslił hasło WHP.. No chciał zobaczyć jak to jest być prezesem giełdowej spółki i mieć dostęp do kanału ESPI. Jak każdy kto uzyje hasła WHP zapłaci złotóweczxke to Longtermgames zacznie wypłacać dywidendę i będzie wpyte.
Ja tam lubię posłuchać Alberta. Spółkę nie inwestowałem bo widać było że to balon już na starcie. Jak spółka która nie ma żadnej gry, nie ma jej na liście życzeń i ma kilkaset followersów, może być wyceniana na 10 mln. Nie było podstaw aby sądzić że zrobi Więcej niż 100 /200 tysięcy złotych. Ale każdy wtopił, taki to kawałek chleba tak wygląda spekulacja
Na groszówki leci niestety i płacze, żale tego nie zmienią. Nie martwcie się to jest mała cząstka majątku pana Rokickiego. LTG to był od początku projekt dla zabawy, taki meme stock, ale zdaje się że tu co niektórzy oszczędności utopili. Ajajaj!
Bądźmy precyzyjni, nie żaden balon tylko scum. Balon to spółka przewartościowana. Ta ma wartość "0" Spółka nie zatrudnienia nikogo, nic nie planuje i nie zamierza. Ja się dziwię akcjonariuszom że nie dochodzą swoich roszczeń z majątku prywatnego Alberta. Są nagrane łebinary, zapowiedzi, publiczne deklaracje. Biegły wyda opinie. Przecież to się kupy nie trzymało od samego początku. Pozew zbiorowy aż się prosi.
....... bo tak mi sie wydaje ze cos kiedys pisali ze szykuja sie pozwy indywidualnych przeciwko niemu badz spolce. byc moze juz pare wplynelo i to jest powod dlaczego alberto tak nagle schudl i zbladl. wiecie, jeden pozew, drugi, trzeci, dziesiaty i na kazdy trzeba odpowiedziec a do tego jest potrzebna kancelaria lub prawnik na caly etat. ten skutecznie odchudzi portfel takiego alberto, bedzie z nego doil przez lata jak nie dekady bo sady sa zapchane pozwami CHF i Wibor tez, do tego inne sprawy biezace. zanim dojdzie do rozprawy to minie z 3 czy 5 lat, potem odwolania, kolejna instancja i alberto bedzie lysy, pozbawiony zostanie gotowki a jaki bedzie wyrok to sie okaze za 5 czy 10 lat. odechce mu sie biznesow o psach w kosmosie.
Załóżcie sobie grupę wsparcia dla giełdowych ofiarek. Piszcie tutaj na forum, nie trzymajcie tego w środku. Trzeba się wygadać. Od tego jest forum bankiera. Każdy wpis przynosi ulgę w cierpieniu rozładowuje napięcie. Nie zapomnijcie też o spacerku na świeżym powietrzu. Powietrzu które nic nie kosztuje i zarówno nieszczęśliwy biedak jak i bogacz mają powierza po równo według potrzeb