Dnia 2024-06-13 o godz. 11:43 ~Angus napisał(a): > zyga dostaje w d > stąd tyle w nim agresji > coraz więcej swiadczy o tym , ze jest bankrutem bo tu nieźle wtopił
Agresja?;) Nikt mi dawno nie dostarczył tyle zabawy i uśmiechu co wy, daj ułomni "inwestorzy", tak trzymać chłopaki ;))
Dnia 2024-06-13 o godz. 13:01 ~Geco napisał(a): > Jak czytam Twoje wpisy to zastanawian się czy nadajesz z zamkniętego zakładu psychiatrycznego taki poziom wpisów prezentujesz :)
Mam tę umiejętność, że potrafię zejść do poziomu adwersarza. ha haaaaaa
Dnia 2024-06-13 o godz. 12:27 ~Geco napisał(a): > Pięknie z Tobą jada a pisałem nie tykać bo będzie spadalo. Ale ulomny jesteś z nie rozumiesz języka pisanego Zygfrydzie :) dostanie nauczkę
Pojechali to po tobie, jak brałeś powyżej 4 i oddawałeś z płaczem i lamentem po 3,20. Skamlaj sobie dalej, to nie gra dla takich ułomnych jak ty i angus. ;)
Oddałem wszystko ze srednia 3,65 Teraz czekam na tanie zakupy ciesząc sie że wątkowy król meneli ma taką spinkę patrząc na spadki kursu zyga to zyciowy nieudacznik, bo jedyne co mu wychodzi to włosy
Dnia 2024-06-13 o godz. 16:12 ~Angus napisał(a): > Oddałem wszystko ze srednia 3,65 > Teraz czekam na tanie zakupy ciesząc sie że wątkowy król meneli ma taką spinkę patrząc na spadki kursu > zyga to zyciowy nieudacznik, bo jedyne co mu wychodzi to włosy
O jej oddałeś ze średnią 3,65, tak nisko cenisz siebie i swoją kobietę. O matce nie wspomnę. Patologia!!! ;)