SAIC Motor Central and Eastern Europe Kft.
1134 Budapest, Váci út 33., Hungary
Co prawda dla naganiacza fakty nie mają znaczenia i w dalszym ciągu będzie tu teswoje kłamliwe bzdury wypisywał, bo taka tu jego rola. Ale jak ktoś nie chce sie stać jego ofiarą, to powinien wiedziec, że w Europie środkowo -wschodniej MG operuje z Węgier. Prawo UE umożliwia takie działanie i nie trzeba w każdym kraju z osobna mieć oficjalnego dysyrybutora.
Chińczycy działają z kraju im przyjaznego i unikają poważnego zaangazowania w kraju gdzie panuje bezprawie i rządzi amerykańska agentura.
Nie może być... Po co pijesz się jak prześcieradło od rana do północy ns zawieszonej być może na zawsze spółce? Było napisać że siedzibą w województwie madziarskie, przecież jestem najgłupszy może bym łyknął i wystawił wszystko pkc???? A wiesz że drobnica jak emos czy v tac mają polskie placówki a importer dużego gabaryty od 7miesiecy nie? Która marka samochodowa tak działa? Mitsubishi sprzedaje pojedyncze sztuki i ma sp. z o.o to grosze kosztuje przy takiej skali a dużo pomaga wizerunkowo podatkowo logistycznie
Auto świat pisze o saic POLSKA więc jak to jest piotrunia znalazłeś lin penga w KRS czy to człowiek widmo wyssany prosto z kakaowego pierscienia jak Mateusz Kowalski z goveny udzielający wywiady o sprzedaży roewe? Bo coś mi się wydaje że to najbardziej prawdopodobne dlate stąd skowyt od rana do nocy mimo zawieszenia. Nigdy nie granej spolwcxki z zainwestowanym grubym siankiem nie utopicie
Poza wszystkim, tutaj slowo "naganiacz" na tym etapie absolutnie nie pasuje i jest nie na miejscu z prostej przyczyny. Nie można kupować ani sprzedawać, więc co by pomogło naganianie w którąkolwiek stronę?
Pojęcia nie mam ale odpowiedź ma do 23 wypracowania na 20 zdań. Jakby to miało zmienić cokolwiek głupi i głupszy pioteiunia i ten 188.146.*.* co pisze że kasa przepadła i wszędzie ma haka
Naganiacz, moj wpis był raczej skierowany do twoich potencjalnych ofiar. Twój kłamliwy bełkot mnie nie interesuje.
A sam pomysł, że Chińczycy ukrywaja tożsamość dystrybutora swoich samochodów jest tak żenujacgo głupi, ze tylko wyjatkowo podły naganiacz może go ludziom suflować.
Naganiaczy znajdź mi Ling Penga i SAIC motor Poland w KRS, a jak nie to upadłość na espi, zamiast klepać eseje o niczym 6 lat. Beże mnie nie będzie odjazdu niestety 200 mln żywej gotowrczki spuszczacie w kiblu przez swoją głupotę i Caps lock o 23 nie pomoze