• CCC czy Pepco Autor: ~Flayeye [217.173.5.*]
    Jak sądzicie co ma lepsze perspektywy obecnie- ccc czy pepco? Tylko beż złośliwości- napiszcie co po prostu myślicie. Pozdrawiam
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~nowicjusz [31.6.159.*]
    powiem tylko tyle, wsiadaj z rana bo nie zdążysz zamknąć drzwi i nie kupuj dziadostwa typu ten games czy harper tylko spółki z wig 20 bo one urosną najwięcej
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~Ozzo [31.60.72.*]
    Lpp raport petarda
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~Arkadiusz [195.117.19.*]
    Tylko pkp cargo poczytaj jaka korba będzie, to samo co na ccc jak było po 40zl teraz będzie na pkp, ja osobiście wyszedłem już z ccc i pepco narazie nie tykam, oczywiście wam życzę i 300zl
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~pozdro [89.64.85.*]
    hahaha romantycy jutro zwała i jazda na 2150 do pazdziernika
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~Chrisss [188.33.233.*]
    a o co chodzi z tym PKP Cargo - dlaczego ta korba ma być skoro tam źle teraz
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~xzx [212.191.92.*]
    Moim zdaniem CCC, bo tutaj jest trochę taki "kinowy" biały koń - przyszedł stary prezes, sprzedał samolot i ratuje firmę, co widać w raportach :)
    Po sposobie wypowiedzi też widać, że to taki "swój chłop".
    Natomiast Pepco o ile w Polsce jako-tako ciągnie, to chyba globalnie ma jakieś problemy finansowe czy bankructwa?
    Nie wiem, kiedyś to analizowałem i to mnie mocno zraziło do Pepco pamiętam.
    Przy CCC jestem od 2 lat.
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~Andi [5.184.82.*]
    Obstawiam CCC bo zrobili niesamowitą poprawę swojego biznesu w tak krótkim czasie. CCC na przyszłość jest bardziej przewidywalne niż Pepco. Ja mam obie spółki.
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~Innowierca [5.173.153.*]
    Pepco od Q3 również tak.
    Nowy prezes przejmie obowiązki a życiorys dla tej spółki ma bardzo dobry. Na tą chwilę ccc.
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~Kolo [193.28.84.*]
    Ja mam ustawione na rano kupno 930 akcji .. nie wiem ci mi się uda ale spróbuję
  • Re: CCC czy Pepco Autor: ~akcjonariusz [31.6.159.*]
    spółka ccc pod wodzą nowego prezesa fantastycznie się rozwija, teraz po wynikach i korekcie kursu możemy liczyć na kolejne wzrosty., pepco też da zarobić - polecam również movie i mdg.
[x]
CCC -3,47% 165,35 2025-10-06 17:04:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.