powiem tylko tyle, wsiadaj z rana bo nie zdążysz zamknąć drzwi i nie kupuj dziadostwa typu ten games czy harper tylko spółki z wig 20 bo one urosną najwięcej
Tylko pkp cargo poczytaj jaka korba będzie, to samo co na ccc jak było po 40zl teraz będzie na pkp, ja osobiście wyszedłem już z ccc i pepco narazie nie tykam, oczywiście wam życzę i 300zl
Moim zdaniem CCC, bo tutaj jest trochę taki "kinowy" biały koń - przyszedł stary prezes, sprzedał samolot i ratuje firmę, co widać w raportach :) Po sposobie wypowiedzi też widać, że to taki "swój chłop". Natomiast Pepco o ile w Polsce jako-tako ciągnie, to chyba globalnie ma jakieś problemy finansowe czy bankructwa? Nie wiem, kiedyś to analizowałem i to mnie mocno zraziło do Pepco pamiętam. Przy CCC jestem od 2 lat.
Obstawiam CCC bo zrobili niesamowitą poprawę swojego biznesu w tak krótkim czasie. CCC na przyszłość jest bardziej przewidywalne niż Pepco. Ja mam obie spółki.
spółka ccc pod wodzą nowego prezesa fantastycznie się rozwija, teraz po wynikach i korekcie kursu możemy liczyć na kolejne wzrosty., pepco też da zarobić - polecam również movie i mdg.