• Kolejna Autor: ~Jaczeks [5.173.216.*]
    Ładna zbiórka 10 tysi poszlo w lepsze ręce Oj chyba cosik bedzie
  • Re: Kolejna Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dziś też zebrane.
  • Re: Kolejna Autor: ~Dan [31.0.52.*]
    Walą leszcza ino furczy, masakra. Kto przeżyje te rozgrywki, może być dumny.
  • Re: Kolejna Autor: ~jw [77.111.245.*]
    cempek znowu nie wyszedł
  • Re: Kolejna Autor: ~Dan [31.0.52.*]
    Na tej spółce nie ustawia się SL, bo wyczyszczą moment, a po co dawać zarobić innym?
  • Re: Kolejna Autor: ~J-23 [31.61.225.*]
    Dnia 2024-06-14 o godz. 10:34 ~jw napisał(a):
    > cempek znowu nie wyszedł
    czy to dzisiejsze 53 k obrotu na snw , to też nyło zbieranie ? ?
     a 'nasz' wcpunk, cierpliwie czeka na 30 - 300 zet
  • Re: Kolejna Autor: ~U4 [46.205.204.*]
    Sprzedajesz spółkę przed ważnym spotkaniem zarządu co do podziału zysku za 23. A jak będzie dywidenda ?. Szanuje Was i zbieram wszystko poniżej 1,75 już od kilku tygodni.
  • Re: Kolejna Autor: ~bieda [37.109.165.*]
    Nigdy nie bylo i nie bedzie na tym gniocie zadnej dywidendy . Chyba ze ktos wierzy w cuda , ale tutaj zaden cud sie nie stanie . Szkoda waszego czasu , lepiej sprzedajcie posiadany papier i zapomnijcie .
  • Re: Kolejna Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Dnia 2024-06-17 o godz. 13:15 ~bieda napisał(a):
    > Nigdy nie bylo i nie bedzie na tym gniocie zadnej dywidendy . Chyba ze ktos wierzy w cuda , ale tutaj zaden cud sie nie stanie . Szkoda waszego czasu , lepiej sprzedajcie posiadany papier i zapomnijcie .

i kolejny GŁOS ROZSĄDKU ,....
    ja to j.w. to już pisałem ~4-5 lat temu jak toto (hold snw) był po 5 zet

pozdr

• Re: Kolejna Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Dnia 2024-06-17 o godz. 13:15 ~bieda napisał(a):
    > Nigdy nie bylo i nie bedzie na tym gniocie zadnej dywidendy . Chyba ze ktos wierzy w cuda , ale tutaj zaden cud sie nie stanie . Szkoda waszego czasu , lepiej sprzedajcie posiadany papier i zapomnijcie .

? ? ? ? ?

Ciekawe za co mnie usunięto ???
    Pisałem tylko , że zgadzam się z "bidą" i że NIKT nie widział i nie zobaczy w przyszłości ŻADNEJ DYWIDENDY ,...

pozdr
  • Re: Kolejna Autor: ~bieda [37.109.160.*]
    Dodam jeszcze ze wszystkie oscylatory glosno krzycza a wlasciwie to wrzeszcza sprzedaj , sprzedaj po wielokroc sprzedaj wiec nie ociagac sie i wyrzucac papier jesli jeszcze ktos go ma .
  • Re: Kolejna Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Ja od dawna pisze , że na "holdzie" snw NIE DZIAŁAJĄ żadne j.w. oscylatory, świeczki , wskaźniki itp
    takie 'rzeczy' sprawdzają się i to nie zawsze na spółkach z obrotem dziennym > 1 MILIONA zet
  • Re: Kolejna Autor: ~bieda [78.30.83.*]
    Jaki ten obrot na spolce by nie byl to jakis tam wykres powstaje a za nim i wskazniki , takze z Twoimi wywodami bym sie do konca nie zgodzil .
  • Re: Kolejna Autor: ~J-23 [31.61.224.*]
    A co ciekawego można 'wyczytać' z dzisiejszej sesji ?

Nadal KOLEJNA sesja z "mocnym" zbieraniem papieru ???
    i czy wskaźniki np. wk/c się znów poprawiły ???
  • Re: Kolejna Autor: ~bieda [37.109.164.*]
    Wszystkie wskazniki i krzywe kroczace w dalszym ciagu sygnalizuja mocne sprzeaj . Jedynie STS i Williams niesmialo prognozuja mozliwe odbicie " zdechlego kota " Reszta lezy i kwiczy .
  • Re: Kolejna Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Dnia 2024-06-18 o godz. 21:50 ~bieda napisał(a):
    > Wszystkie wskazniki i krzywe kroczace w dalszym ciagu sygnalizuja mocne sprzeaj . Jedynie STS i Williams niesmialo prognozuja mozliwe odbicie " zdechlego kota " Reszta lezy i kwiczy .

Nadal nie przekonują mnie te wskaźniki , alemewidentnie wiadć że padlina leży i kwiczy

Ps.
    ciekawe jak to będzie po 1 lipca ? (podwyżki cen energii gaz, prąd itp)
    Juz nie raz sie o to pytałem
  • Re: Kolejna Autor: ~Dan [31.0.57.*]
    Na rocznym widać jak robią leszcza w trąbę, ale to się kiedyś skończy, manipulują ile wlezie, a tu mały obrót rujnuje kurs o kilka %.
  • Re: Kolejna Autor: ~bieda [37.109.166.*]
    ! sierpnia roku pamietnego dwa tysiace dwudziestego trzeciego , Sanwil rozpoczyna przeglad opcji strategicznych . To dopiero sa jajki " Zarząd Sanwil Holding podjął w poniedziałek decyzję o rozpoczęciu przeglądu opcji strategicznych dotyczących rozwoju spółki zależnej Sanwil Polska Sp. z o.o " . Co tam panowie prezesi slychac w zakresie tych szumnie zapowiadanych przegladow . Zastanowiliscie sie juz co chcecie robic ????? ............Chyba ludziska w firmie zaniemowili z wrazenia na temat strategicznych planow panow prezesow . Zenada , powinni wypizyc taka spolke z notowan na GPW , po co to jeszcze trzymaja trudno zrozumiec .
  • Re: Kolejna Autor: ~bieda [37.109.166.*]
    Taka laure wysmarowalem na temat nic nie robienia w Sanwilu przez zarzd w zakresie zapowiadanych rok temu przegladow strategicznych to wzial moder i wykasowal . Nieladnie Panie moder . Niechby sie publika dowiedziala jak traktuje Sanwil inwestorow indywidualnych .
  • Re: Kolejna Autor: ~Bhi [213.134.173.*]
    Na tej żałosnej spółce zarządzanej przez leśnych dziadków, jedyną opcją strategiczną może być zakup akcji Wikany. Na tyle ich tęgie mózgi pozwalają. Odpowiadając od razu na to, że przecież akcje Wikany tak poszły do góry, to przypominam, że dopóki nie sprzedali akcji, to zarobili równe zero. Dywidendę pomijam.
[x]
SANWIL -0,33% 1,52 2025-10-24 16:31:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.