Spółka sprzedaje 2mln gierek i ma do podziału 6mln zł to co można o tym sądzić? Robią gry z pasji, w akcjonariat wbijają, ci co się pokapowali to wywalali na wyścigi po co-op a reszta musi siedzieć w tym łajnie i liczyć ze uśmiechniętemu Damianowi zacznie zależeć na kursie do tej pory deklarował ze ma wywalone, to i nikt nie chce tego kupować.
Jeśli ty w domu się tak odklejasz to już wiem czemu żona słuchać Cię nie może.
Kuna gada o IFZ i 2mln jak gra ledwo trzyma się na 70% pozytywnych opinii i zaraz znowu na mixa pewnie wróci, dodatkowo 40% community gry to chinole którzy mają grę za 50% ceny, a i tak jeszcze dzielić się muszą z firmą co ich na chiny wspiera.
Podaj mi 1 cytat lub wiadomość gdzie prezes powiedział, że ma "wywalone".
Bo z tego co ja słyszałem to Kostowski pisał, że gry to tylko maszynki do zarabiania kasy są + zabiera całą kasę zespołów na dywidendy, aby ludzie za głodowe stawki jak niewolnicy pracowali.
Człowieku dorośnij i wracaj do PlayWayowych wydmuszek, które zaczynają padać pokolei haha
Jasne będę teraz wywiady przeglądał, jeszcze pewnie oczekujesz ze "wywalone" to cytat dał do zrozumienia ze kurs ma gdzieś. Czynami też pokazał gdzie ma akcjonariat, spółka po świetnej premierze co-op leci jak kamień w studnie akcjonariat prosi o jakieś dane o sprzedaży żeby chociaż jakieś "moralne" wsparcie było, to nie ponieważ takich danych nie podają. Rozumiem ze nie podają ale sytuacja nie była normalna, każdy prezes spółki któremu zależy próbowałby uspokoić rynek kiedy jego firma spada o 50% w parę dni, a tu wywalone.
Siedzisz w łajnie tak samo jak ja tyle ze ja nie udaję ze ładnie pachnie. Na GOP tez kurs przepołowiło ale podejście do sytuacji jest zupełnie inne, dane o sprzedaży przekazywane z szczegółami tam się czuje ze kapitan odpowiada z okręt i morale załogi tu nie ma na co liczyć, pozostaje czekać aż odbije i pozbyć się tego zgniłego jaja. Ale opowiadaj jak jest świetnie bo przecież jest, prawda?
Czyli dalej jest to tylko i wyłącznie twoja opinia, a nie fakty. Faktami jest to, że zrobili jedną z najlepszych Polskich gier w ostatnim okresie, że dywidenda jest wypłacana i nie zagraża ona stabilności firmy, że gra ma 2mln graczy i średnio 5 tys graczy dziennie w peaku. IFZ miał niedawno premiere i już peak 2k ciągle spadający.
Przypominam, że to twoją pracą jako inwestora jest wyliczać i dowiadywać się na temat spółki która Cię interesuje, ja wysyłam do spółki maila raz w miesiącu z pytaniami i za każdym razem dostałem odpowiedz, ile razy ty spytałeś o cokolwiek ich mailowo zamiast płakać, że na tacy wszystkiego nie dostajesz? Spółka raportuje wszystko zgodnie z terminami i jest w raportach wszystko wypisane, czego ty jeszcze oczekujesz?
Ja siedzę w spółce od kursu 101zł i bardzo podoba mi się długoterminowe podejście, a nie shorty jak te wydmuszki z new connecta.