• Zawiadomienie złożone. Autor: ~Tyfrajerze [83.30.239.*]
    Zgodnie z obietnicą złożyłem zawiadomienie a po bardzo ciekawej rozmowie mogę powiedzieć tylko tyle że gość ma przegwizdane. Grzywna zaczyna się od 30k a kończy nawet na 1mln!
    Teraz noga na nogę cola popcorn i oglądamy.
  • Re: Zawiadomienie złożone. Autor: ~Haha [37.30.118.*]
    do pozwu dorzuć jeszcze ze ci wydpcylem po same kule i zabrałem kasę na GTN. Zabiorę ci też bańkruta INM po 5groszy
  • Re: Zawiadomienie złożone. Autor: ~Tybucu [92.180.9.*]
    A drugi sort już u moderatora, buchacha. Wincent ci przestorcował i ośmieszył na forum, a ten zgłasza, że naruszył ordynacja wyborczom, ty naprawdę jesteś o błąkany
  • Re: Zawiadomienie złożone. Autor: ~DonS [37.157.249.*]
     Już się nawet boi pisać pod swoim nickiem. Widzisz tchórzu, jak przyszło co do czego to ogon pod siebie i udawanie to nie ja, ja nie wiedziałem, ja nie chciałem ha ha ha. Ale czego ty się vincencik boisz? Co za różnica czy 30.000 zł czy milion? Przecież tobie i tak nie mają czego zabrać golasie. Najwyżej ci dopiszą do tych długów które już masz. Ciamajdo powiedz mi jedno, czym samemu przed sobą nie jest ci wstyd? Zamiast to wziąć na klatę to tchórz ukrył się w norze i od 2 dni już nie pisze ze swojego nicka hahaha.
  • Re: Zawiadomienie złożone. Autor: ~Tybucu [92.180.9.*]
    j e bać drugi sort i takie q r wy bez honoru jak Tyfrajerze.
  • Re: Zawiadomienie złożone. Autor: ~DonS [37.157.249.*]
    Dnia 2024-06-11 o godz. 16:41 ~Tybucu napisał(a):
    > j e bać drugi sort i takie q r wy bez honoru jak Tyfrajerze.

Co tam vincencik flaszka wjechała i odwagi przybyło? Ale nie na tyle jeszcze żeby z własnego nicka pisać co buahahahha.
    Musisz więcej wypić!

• Re: Zawiadomienie złożone. Autor: ~taktowidzę [5.173.233.*]
    z Vincentem coraz gorzej, widzę, że mu całkiem odbija. Może spotkał tego Mikołaja o którym tu kiedyś pisał i robi teraz w biznesie męsko-rozporkowym?
    musi chłoptaś jakoś te straty na OZE odrobić a niedługo z -80% zrobi mu sie -99%
  • Re: Zawiadomienie złożone. Autor: ~Tyfrajerze [83.30.239.*]
    Dnia 2024-06-11 o godz. 15:30 ~Tybucu napisał(a):
    > A drugi sort już u moderatora, buchacha. Wincent ci przestorcował i ośmieszył na forum, a ten zgłasza, że naruszył ordynacja wyborczom, ty naprawdę jesteś o błąkany

Nie ordynację tylko ciszę i nie "wyborczom" tylko wyborczą! Nigdy się tego nie nauczysz. Ile byś nicków nie założył, z ilu IP to zawsze cię zdradzą te same kardynalne błędy ortograficzne na poziomie wiedzy z II klasy szkoły podstawowej, które popełniasz.
    Oczywiście znowu telefon jak to zawsze twierdzisz ci źle poprawił no i znowu przez telefon wpadłeś.
    Ty a może te bzdury, które wypisywałeś łamiąc ciszę wyborczą to nie ty pisałeś, tylko telefon ci to sam napisał, źle poprawiając tekst który miał zupełnie inne znaczenie? Swoją drogą bardzo jestem ciekaw jak będziesz tłumaczył te swoje wpisy " czego to nie zrobisz przy prokuratorze" pewne też zwalisz na telefon, będzie bardzo interesująco.
    A zawiadomienie złożyłem ze względu na to że fakt iż jest to naruszenie ciszy wyborczej więc musi być rejestrowany w PKW i nie można odmówić wszczęcia postępowania. Tak więc do zobaczenia.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [92.180.9.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
OZECAPITAL 0,87% 0,46 2025-10-24 15:48:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.