...ściek. Proponuje udział w WZA i kilka "ciepłych" słów do zarządu. prezes zapowiadał duży kontrakt przez invest cuffs i skokowy wzrost kursu. No to mamy skokowy spadek kursu.
Nie wiem. Licze że dużo więcej. Bo skala jest duża. Są karty, po woli dochodzą nowe rzecz . Uzbiera się. Jak ci nie pasuje to opuść pokład. Ale jak widzę piszesz tu od 2-3 lat . Więc jednak zależy.
Ty dobrze się czujesz? Bjak wierzysz w spółkę to kupujesz. Usredniasz i jesteś zadowolony. O co ci dzbanie chodzi. Kupiłeś za tysiąca i chcesz mieć za tydzień dwa. Idź ty lepiej kury macaj
Dzery to jest jakiś dzieciak, który zainwestował całe kieszonkowe w perspektywistyczne akcje mpay i łyka wszystkie bzdury płodzone przez zarząd ku pokrzepieniu serc..."usredniasz i jesteś zadowolony" haha doradca biznesowy k-jego mać
Nie inwestuj w NC. Nie mam zamiaru kupować spółki, która jest przeszacowana. Klasycznie was tutaj ubrali. Wykorzystali wizerunek znanych osób (Zaorski, Dziki trener, a teraz Błaszczykowski) oraz ich zasięgi. Później były bajeczki pod współpracę z GPW. Ta spółeczka to klasyczny pump & dump jak to mawiał Zaorski :) Mpay to taki NewConnect-owy fintech…
Nie szukam firm krzaków. Tylko swego czasu było głośno o Mpay właśnie dzięki Zaorskiemu i Dzikiemu trenerowi. Pamiętam jaki dziki trener pochwalił się inwestycją w Mpay przy kursie 3,6 zł. Z tego co pamiętam to mówił, że zainwestował 1 mln zł. Dla tego od czasu do czasu zaglądam na profil Mpay. Rozumiem jak bym nspisał coś pozytywnego to byłbyś zadowolony? Masz jakieś argumenty, którymi mógłbyś zachęcić potencjalnych inwestorów do zakupu akcji Mpay? Przed inwestycją w Simfabric również przestrzegam bo to wydmuszka Leszczyńskich.
Umowa z dzikim trenerem została rozwiązana 1.5roku temu. Dalsze marudzenie o tym ma taki sam wpływ na spółke jak jutrzejszy deszcz na zeszłoroczne lato. Poczytaj ostatni raport zobaczysz że firma ma zero długów a 2023 zakończyła z zyskiem. A na spekulantów typu człowiek Z to czasu mi szkoda więc mnie to wali.