• Daremne cxzekanie na 3 zł!!!! Autor: ~zarobiony [89.231.222.*]
    Wychodzi na to, że guru "chodzik" dał ciała. Tu chyba są przed nami wzrosty!!!!!!!!
  • Re: Daremne cxzekanie na 3 zł!!!! Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Nie widzisz,że cała giełda stoi w miejscu?Teraz nie ma mądrych bo stoimy w takim miejscu,że każdy scenariusz jest możliwy więc mamy boczniaka a leszcze kupują zniecierpliwieni na górce i sprzedają ze stratą bo im cierpliwości brakuje i kupują co innego po to,żeby zaraz sprzedać ze stratą i generują zyski Domom Inwestycyjnym z prowizji.Nie wiadomo w którą stronę pójść.Dzisiaj odbiliśmy się od szczytu z 6 stycznia jak piłka pingpongowa.Dobrze chociaż,że przebiliśmy szczyt z 7 maja to chociaż jeden wariant nam odpadł.Nadal mamy jednak problem z pokonaniem górnej linii kanału spadkowego,który pokrył się dzisiaj ze szczytem z 6 stycznia.Jutro ta linia będzie niżej więc może jutro ją pokonamy bo pokonanie jej dzisiaj wyjaśniłoby trochę sytuację a przecież sternikom zależy żebyśmy nie wiedzieli o co chodzi.
    Zapomniałem dodać,że chodziło mi o wig20 a nie Netię.
  • Re: Daremne cxzekanie na 3 zł!!!! Autor: ~chodzik księżycowy [89.78.78.*]
    Zarobiony,
    Dobrze, że w swojej wypowiedzi uzyłeś słowa ,,CHYBA,,

Chodzik Księżycowy
    Chyba cierpliwości Ci brakuje
  • Re: Daremne cxzekanie na 3 zł!!!! Autor: ~zarobiony [89.231.222.*]
    Ty natomiast wręcz wmówiłeś reszcie, że spadnie na 3 zł. Otóż wg mojej oceny papier jest od dłuższego czasu pięknie pilnowany( i te Twoje motyle, to tylko latać sobie mogą!).
    Co więcej, powiem Ci, ze wszedłem dzisiaj w Netię( i nie za tysiąc, ani dwa). Zobaczymy czyja bedzie racja. Jeżeli Twoja, to na tym forum mnie nie będzie, ale jeżeli moja to...........!!!
    Dymają drobnicę z kasy,że aż wióry lecą.Przeskakują ze spółki na spółkę i za każdym razem wtopa.Od lutego tylu analityków się porobiło,że szok.Trochę zarobili a teraz oddają.Taki nasz los,niestety.Z analizy wzrosty wychodzą więc drobnica się pakuje a grubas karmi.Nawet TPSA pod dywidendę nie rośnie.A wydmuszki coraz bardziej napompowane.Najwięcej rosną te spółki co mają gigantyczne straty a te dobre spadają lub stoją w miejscu.
    Ależ Zarobiony,
    Twoja obecność mi wcale na tym forum nie przeszkadza. Mało tego powiem Ci, że tak naprawdę to się zgadzamy.
    Twierdzisz, że na Netii będzie można zarobić i ja się z Tobą całkowicie zgadzam.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
  • Re: Daremne cxzekanie na 3 zł!!!! Autor: ~zarobiony [89.231.222.*]
    Właśnie górnicy z Doniecka strzelili na 2:1. A ponieważ wczesniej mało sie działo właczyłem kompa i co czytam? Sam jestem zdziwiony!!!!!!!!!! Nie mam chodzik nic do Ciebie, poza tymi butami. To było z Twojej strony poniżej pasa(może mój szczur też, więc zejdźmy ze ściezki wojennej).
    Wracając do sprawy, wychodzi na to, że spółki z WIG20 wchodzą w fazę odwrotu(przynajmniej do końca tygodnia), a ja po ciągłej obserwacji( i zarobieniu po drodze na Netii, o którym pisałem), postawiłem znów na Netię.Oczywiście mogłem wybrać coś innego, ale pół miesiąca nikt nie trzyma kursu bez sensu!Mogę się oczywiście mylić. 5%i w tył i wyskakuję.Zobaczymy co będzie.Pozdro.
    Nigdy z Tobą wojny nie prowadziłem i dlatego z przyjemnością podaję ci prawicę do uścisku.
    Przypomnę tylko moje zdanie jeśli chodzi o Netię.
    Jeśli zobaczę wyraźne sygnały kupna to zaraz w nią wejdę. Jak dotąd nic takiego się nie stało. Uważam, że obecny ruch boczny może zaowocować tak spadkiem jak i wzrostami,
    jednak ze względu na tego ,,motyla,, oraz na doświadczenie jakie posiadam w analizie technicznej zalecałbym ostrożność w podejmowaniu decyzji.

Chodzik Księżycowy
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.