Wiem przynajmniej, że jak dzisiaj kupię po 85 to za dwa lata też sobie sprzedam po 85 i mam pewny pieniądz. A w banku? Kartę mi ukradną albo się na konto włamią i pieniądze ukradną. Tylko TSG, tutaj wiesz że po 2 latach wyjmiesz tyle ile włożyłeś :)
Dnia 2024-06-10 o godz. 21:41 ~Śpioch napisał(a): > Wiem przynajmniej, że jak dzisiaj kupię po 85 to za dwa lata też sobie sprzedam po 85 i mam pewny pieniądz. A w banku? Kartę mi ukradną albo się na konto włamią i pieniądze ukradną. Tylko TSG, tutaj wiesz że po 2 latach wyjmiesz tyle ile włożyłeś :)
jak bedzie wyplacac dywidendy w okolicy 10 procent to moze stac na 80 i 10 lat i tak beda zyski a narzekaja ci co utopili na Rafako czyli golasy nie majacy pojecia czym jest inwestowanie maja po 5 tys i mysla o milionach tylko lotto zostaje
nie masz zysku bo biorąc pod uwagę inflację i wzrosty na wigu zamrażając kapitał jesteś tak naprawdę w plecy ,tym bardziej że spółkę ominęły wszystkie hossy tak więc bardzo nieudana inwestycja
wzrosty na wig sa takie ze wiekszosc spl 5 lat temu kosztowala tyle co teraz a nigdy nie wyplacila ani grosza dywidendy a ceny wszystkiego zmienily sie w Polsce w tym czasie o 100- 200 procent co daje realna strate z akcji wig okolo 50 procet ja kupilem TSG okolo miesiaca temu i jak utrzyma zyski to dokupie jak spadna to sprzedam i mimo inflacji zyskam bo inflacja 4 procent a dywidenda okolo 10 moze byc
Ta spółka to jest ewenement jak kiedyś była po 600zl i było 1 milion akcji wjecej Tera jest o 1 milion akcji mniej i padła na pysk na minima no i prawda ze 3 hossy przegapiła hahahaha ale bez długów i zarabia