• ssi-co bedzie Autor: ~kkk [79.186.92.*]
    jak wiecie ssi klepneło skup. po rozmowie z zarzadem nastapi teraz podpisanie umowy z domem maklerskim na skup akcji w imieniu ssi. kiedy to sie stanie i w jakiej cenie bedzie skup juz nie podano. wzrost raczej murowany tylko w jakim czasie?

co myslice?

pzdr
  • Re: ssi-co bedzie Autor: ~zzz [172.16.99.*]
    myślę o tym, żeby sprzedać za 34gr żeby mieć 1gr do przodu, chwilowo syf
  • Re: ssi-co bedzie Autor: ~nieogar [82.160.25.*]
    na walnym było w jakiej cenie będą skupować:):):):):):):)
    hahaha
    spokojna głowa
  • Re: ssi-co bedzie Autor: ~s/ [80.48.43.*]
    a może to co obserwujemy ostatnio, czyli takie trzymanie kursu za mordę z delikatną obsuwką to może właśnie skup.
    może skupią część po niższej cenie a resztę jak ogłoszą oficjalny skup

a może ktoś "prywatny" delikatnie skupuje w oczekiwaniu na info i skok w górę po ogłoszeniu skupu
  • Re: ssi-co bedzie Autor: dejw. [62.111.231.*]
    Nie czytałem uchwał więc nie wiem czy coś się nie zmieniło w stosunku do planów ale w pierwszych zapowiedziach skupu była mowa o kwocie 500 tys. Czyli malutko. Kursu to nie wybije. No chyba że puszczą to PKC-em;)
    w jakich zapowiedziach??? a już wiem.W zapowiedziach forumowiczów!!!!
    haha
    ważne co zrobią ze skupionymi akcjami!!!!!
    zadzwońcie sobie do spółki i popytajcie przecież to nie są jakieś straszne tajemnice!!!!
    nie róbcie ludziom wody z mózgu
    pzdrawiam
    a tak na marginesie to brak obrotów świadczy o tym że akcjonariat jest twardy i solidny!!!
    czekać czekać
  • Re: ssi-co bedzie Autor: dejw. [62.111.231.*]
    W takich, że nie pamiętam gdzie czytałem o skupie - czy było to jakieś specjalne info, czy projekty uchwał czy wywiad czy diabli wiedzą co jeszcze.
    Materiały związane ze Zgromadzeniem zostaną udostępnione akcjonariuszom zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w siedzibie Spółki.
    Jak komuś zależy i interesuje się spółką to wie "co trawie piszczy".
    Pozdrawiam
  • Re: ssi-co bedzie Autor: ~swój [89.174.106.*]
    Napisz jak możesz bo jesteś strasznie tajemniczy
  • Re: ssi-co bedzie Autor: ~Synap [62.87.147.*]
    jak Ci zależy to możesz dać im dobra ocenę:

Badanie innowacyjności spółek na rynku NewConnect
    W dniu 18 maja br., Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie przystąpiła do realizacji badania innowacyjności spółek notowanych na rynku NewConnect. W ramach tego projektu, inwestorzy zostaną poproszeni o wybranie najbardziej, ich zdaniem, innowacyjnej spółki. Wyniki badania zostaną przedstawione na specjalnej konferencji prasowej oraz podczas NewConnect Convention.
    Szczegóły badania dostępne są na stronie http://newconnect.allthepeople.pl/badanie/

Pozdro
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.