jak wiecie ssi klepneło skup. po rozmowie z zarzadem nastapi teraz podpisanie umowy z domem maklerskim na skup akcji w imieniu ssi. kiedy to sie stanie i w jakiej cenie bedzie skup juz nie podano. wzrost raczej murowany tylko w jakim czasie?
a może to co obserwujemy ostatnio, czyli takie trzymanie kursu za mordę z delikatną obsuwką to może właśnie skup.
może skupią część po niższej cenie a resztę jak ogłoszą oficjalny skup
a może ktoś "prywatny" delikatnie skupuje w oczekiwaniu na info i skok w górę po ogłoszeniu skupu
Nie czytałem uchwał więc nie wiem czy coś się nie zmieniło w stosunku do planów ale w pierwszych zapowiedziach skupu była mowa o kwocie 500 tys. Czyli malutko. Kursu to nie wybije. No chyba że puszczą to PKC-em;)
w jakich zapowiedziach??? a już wiem.W zapowiedziach forumowiczów!!!!
haha
ważne co zrobią ze skupionymi akcjami!!!!!
zadzwońcie sobie do spółki i popytajcie przecież to nie są jakieś straszne tajemnice!!!!
nie róbcie ludziom wody z mózgu
pzdrawiam
a tak na marginesie to brak obrotów świadczy o tym że akcjonariat jest twardy i solidny!!!
czekać czekać
Materiały związane ze Zgromadzeniem zostaną udostępnione akcjonariuszom zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w siedzibie Spółki.
Jak komuś zależy i interesuje się spółką to wie "co trawie piszczy".
Pozdrawiam
Badanie innowacyjności spółek na rynku NewConnect
W dniu 18 maja br., Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie przystąpiła do realizacji badania innowacyjności spółek notowanych na rynku NewConnect. W ramach tego projektu, inwestorzy zostaną poproszeni o wybranie najbardziej, ich zdaniem, innowacyjnej spółki. Wyniki badania zostaną przedstawione na specjalnej konferencji prasowej oraz podczas NewConnect Convention.
Szczegóły badania dostępne są na stronie http://newconnect.allthepeople.pl/badanie/