@Tedy czy jak ci tam. Gdyż masz wiele różnych IP ... !
Po kiego grzyba tu siedzisz na forum GMT i CODZIENNIE trujesz innych tym swoim typowo polskim pesymizmem? Idź gdzieś indziej. Odpowiedź. Widocznie masz tu Zadanie do wykonania na zlecenie Spółdzielni! Jakie? Właśnie takie. Dołować innych. Wlewać w nich pesymizm. Wyciągać od nich brak wiary. Dla mnie jesteś figurantem u słupem.
A napisał nieprawdę? Osiągnęli coś w San Diego? A może mamy informacje o badaniach nad Genomtec ID? Aha, naganianie pod Onco ci jakoś nie przeszkadza. Ciekawe dlaczego?
Kolejny po @Tedym "martwiący się o pieniądze innych". A to ciekawe @Antynaganiaczu - czy jak cię tam zwał. Pamiętam takich jak wy. Obaj. Było ich wielu przed wami. Przez takich nie kupiłem taniej, kiedy właśnie mogłem. Dzisiaj jednak wiem swoje. Więc możecie sobie dalej pierdziuniać. Mnie to już nie rusza.
Kolejny raz nie odniosłeś się do treści postu! Czy napisał nieprawdę? Czy wydarzyło się coś konkretnego w San Diego? Czy badania nad Genomtec ID po dwóch latach już dobiegły końca? Umiesz na temat czy tylko naganiasz?
Kolego kupiłem pakiet i mi bez różnicy czy to będzie po 6zł czy po 60zł za rok. Jest to część "portfela medtech" akcyjnego sumarycznie ma przynieść zysk, wahania 50gr które ty przeżywasz to dla mnie bezruch, zlituj się i przestań pisać wątki które nic nie wnoszą.
6zł czy 60 zł to 50 groszy?! Co za beznadziejny naganiacz:) różnica 1000% nie robi mu różnicy. Thebillu, naucz się kłamać. Nie sprzedać z takim zyskiem, to trzeba mieć jaj lub/i być przekonany o swoim planie. A nagon @helpi bezmyślnie przykład kuje. 60 zł za akcję to prawie 700mln kapitalizacji. Pod co? Pod Kolejne urządzenie, którego nikt nie chce kupić?
@Antynaganiacz się zwiesz? A mnie określasz naganiaczem? Ja posiadam akcje od początku, i nie zmieniam zdania. Pisze co uważam. Wierzę w spółkę. Nic się nie zmieniło. Jasne że chciałbym szybciej. To samo mogę napisać o walucie twardej, której mam więcej niż akcji GMT. I tam czekam równie długo. I się doczekam. Mam w dudzie te twoje brednie. Nie ruszają mnie. Może innych. Gdyż ty i ten Tedy dla kogoś pracujecie. Kropka. Żegnam was PISowcy. Czyli stan umysłu.
Poza wiarą jesteś w stanie napisać jakiś konkret ? Paru gości na forum zadawało Ci konkretne pytania i albo nie odpowiadałeś albo piszesz o wierze. Tylko wiara Ci pozostała na tej spółce mającej co kilka, kilkanaście miesięcy coraz więcej akcji i kolejne pomysły?
Dnia 2024-06-11 o godz. 22:14 ~helpi napisał(a): > @Antynaganiacz się zwiesz? A mnie określasz naganiaczem? Ja posiadam akcje od początku, i nie zmieniam zdania. Pisze co uważam. Wierzę w spółkę. Nic się nie zmieniło. Jasne że chciałbym szybciej. To samo mogę napisać o walucie twardej, której mam więcej niż akcji GMT. I tam czekam równie długo. I się doczekam. Mam w dudzie te twoje brednie. Nie ruszają mnie. Może innych. Gdyż ty i ten Tedy dla kogoś pracujecie. Kropka. Żegnam was PISowcy. Czyli stan umysłu.
Ten stary duren wszędzie widzi pisowców ! Stan umysłu !