PS.
Raczej to ty czegoś nie rozumiesz - jak bym wiedział to bym chyba nie pytał, co nie? Na giełdzie mogę być przecież od miesiąca a jeśli nawet nie to czy ja muszę wiedzieć wszystkon na temat każdej spółki?
Skup nastąpił od byłych ekipowiczow w ramach umorzenia spraw między stara ekipa nowa ekipa oddali swoje akcje zalozycielskie po 10 gr, a ekipa wzięła od nich wszystkie udziału w teledyskach i innych rzeczach którym przysługiwal im % od wyświetleń. Tak więc w długim terminie tylko i wyłącznie wyszli na + na tej akcji
Przy okazji skoro jesteś taki zorientowany w temacie tejże spółki, to odpowiedz na moje drugie pytanie, czy skup będzie trwał/ trwa nadal czy już nie będą więcej chcieli?
Nie muszę chyba tłumaczyć co będzie oznaczać dla kursu dalszy skup akcji
Jak sam podałeś link do informacji o zakończeniu skupu, więc sam masz odpowiedź. Ten skup był od starej ekipy akcje założeniowe. Nikt normalny obecnie nie sprzedałby po 10 gr.
Skup był również prowadzony wcześniej normalnie na rynku.
Większość akcji ma kilkuletnie lockupy, że świeca szukać drugiej takiej spolki
Cisza tutaj. Klasyk trzeba rozruszać … wg. mnie EKIPA to bezpieczna wyspa, pisałem tu o tym, tak ją traktuje, moja opinia zaznaczam. Mam pewne sygnały, które to potwierdzają, a mianowicie, index NC jest w trendzie spadkowym, tutaj mamy trend boczny, z nadzieją na pozytywny scenariusz, rośnie siła relatywna względem większej części rynku najmniejszych spółek. A to sygnał dla mnie przynajmniej. A tak poza AT, duża dywersyfikacja działalności operacyjnej daje tej spółce przewagę, mocny akcjonariat … nie będę się tu rozpisywał. Czekamy na decyzje, impuls, kapitał, który błądzi na podstawowym :) Pozdrawiam