• co robic????? Autor: ~nowytu [83.25.110.*]
    witam,dalem sie namowic i kupulem 1500 akcji po ponad 7 pln ,mialo byc 15 pln do walnego ,kapitan pompka mowil ze nawet wiecej bedzie .
    co dalej robic ???? czekac czy sprzedac z mala strata ?????
    dzieki za rady
    pozdrawiam
  • Re: co robic????? Autor: ~inwestorek [*]
    Nowy tu , czy nowy wogóle ???
    Raczej to drugie , powiem krótko - bardzo źle robisz jak na podstawie postów inwestujesz SWOJE pieniądze w akcje danej firmy . Na pocieszenie mogę tylko napisac ,że nie jestes pierwszy i ostatni . Każdy praktycznie popełniał i popełnia jakieś błędy.
    Doradzać to ja Ci napewno nie będę , ja swoje akcje trzymam , z tym ze mam średnio 5,5 ( ostatnio trochę dobrałem)

-Firma jak wiele spólek giełdowych po przejściach i mam nadzieje że teraz tylko będzie lepiej.
    - wycena spólki to ponad 13 zl za akcję na dziś
    - spekulacyjnie -- mały ff i spadek z 170 zl może zrobić cuda na tych akcjach ( ale nie musi )
    Poczytaj jeszcze o spólce i zadecyduj czy warto poczekać , lub poprostu sprzedać z stratą i odrobić na innych akcjach .
  • Re: co robic????? Autor: ~nowytu [83.25.110.*]
    nowy na gieldzie:)sam zainwestowalem w Lotos i kupilem ponizej 10 pln ponad 3000 akcji i trzymam dalej (dlugoterminowo) a na Permedie dalem sie namowic znajomemu i liczylem na szybki zysk ,on sprzedal powyzej 8 pln a ja zostalem i zastanawiam sie co dalej ???
    pozdrawiam
  • Re: co robic????? Autor: ~janek [88.156.56.*]
    Nic nie zwalnia Cie od myslenia teraz sam decyduj,albo niech Ci znajomy powie.Jeżeli znajdziesz 3 miliony mieszkań do wymalowania to będzie dobrze.
  • Re: co robic????? Autor: ~rdc. [84.201.217.*]
    Czekali wszscy na Walne no ico czyli G....no.
  • Re: co robic????? Autor: ~walne [94.246.150.*]
    a co sie mialo na walnym dziać...jak ktos sluchal jakis idiotów co mowili o dywidendzie lub o wezwaniu...to albo są nimi sami albo niech sie lepiej szulerni nie tykają
  • Re: co robic????? Autor: ~nowytu [83.31.61.*]
    na dywidende nie liczylem,na wezwanie tez nie.zadzialala "magia forum" i dalem sie w to wciagnac,narazie nie sprzedaje,zobacze co dalej a ta lekcja zaprocentuje w przyszlosci
    pozdrawiam
  • Re: co robic????? Autor: ~januszek [195.72.148.*]
    Ta magia forum jak ładnie napisałeś przyblokowała ci kasę , ale sądzę że nie na długo .
[x]
PERMEDIA -15,34% 8,00 2013-12-12 11:00:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.