• ULMA info Autor: ~re [80.50.126.*]
    http://bossa.pl/komunikaty/
    Spółka niedowartościowana banki w nia inwestują
  • Re: ULMA info Autor: ~dym [91.94.194.*]
    ludzie listy pisza...).pko bp prolongowalo kredyt.rekomenduje obserwowac.bedzie sie dzialo.wygonili ze spolki kogo sie dalo.
  • Re: ULMA info Autor: ~niemen [89.78.248.*]
    jak na razie zjazd
  • Re: ULMA info Autor: ~dym [79.162.80.*]
    to widac golym okiem;)kto ma taki zarobek,ze sprzedaje z takim mega zyskiem?w poniedzialek niektorzy udawali zakupy.od jutra maja szanse ci ktorzy nie zartuja.
    Sugerujesz delikatną ściemę pod zakupy??? Byłoby fajnie i taki scenariusz prawdopodobny, tylko jest jedno ale. Co jeśli insiderzy lub spółdzielnie wiedzą o czymś o czym my nie wiemy???
    Jeśli chodzi o fundamenty , działalność i resztę danych charakteryzujących spółkę to powinno być ładnie ... a nie jest .
  • Re: ULMA info Autor: ~dym [212.244.210.*]
    fajnie to jest jak jedna blondynka mowi do drugiej,ze jest ladnie.tutaj na akcji nie ma prawie puszczalskich.nie jest to rowniez spolka skarbu panstwa.zarzad musi sie starac ,bo inaczej poleca na zbity pysk.wczesniej czy pozniej panowie od fundow ja zobacza.2Q bedzie ok! ULMA dziala i wynajmuje u nas dobrze. nie wiem jak jej satelitki w dziwnych kraikach?
    to dość duże konsorcjum, więc mowa o satelitkach to raczej może dotyczyć spółki zarejestrowanej w Polsce. Tak przynajmniej mi się wydaje. Co do zarządu, to może czasem walczyć tylko o swoje. Pozbawiony kontroli, sprytny zarząd może położyć firmę w 6 miesięcy wyprowadzając jednocześnie środki nieporównywalne z wynagrodzeniem za 5 nastepnych lat.
  • Re: ULMA info Autor: ~dym [212.244.210.*]
    siediec tez mozna 5 lat, wiec leoiej pracowac.tam patrza na raczki.juz nikt przy zdrowych zmyslach nie zostawia wa-wy bez kontroli.zlaszcza majac prawie 75%.
    zaczynam wierzyć, że to zjazd przed odpałem i rozpoczynam zakupy ;-)
[x]
ULMA 0,00% 61,50 2025-10-03 09:03:17
2025-09-23
Wyniki finansowe
2025-09-04
Ustanowienie prokury w Spółce.
2025-07-15
Odwołanie prokury
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać