• ABPL przebicie oporu Autor: ~Macko [83.11.68.*]
    troszke slabo to idzie wy co o tym sadzicie??
  • Re: ABPL przebicie oporu Autor: ~miszcz [82.28.221.*]
    nie jest zle, do szczytow juz niedaleko.. 8 zl to dosc mocny opór wiec z marszu ciezko by bylo go przeskoczyc. nastepne dni pokaza co dalej. Jestem optymista wiec bedzie dobrze.
  • Re: ABPL przebicie oporu Autor: ~wróż [83.17.63.*]
    trzymac ,a kto nie ma kupować
    ma szanse dojść ok 20 zł
  • Re: ABPL przebicie oporu Autor: ~max [80.48.178.*]
    ABP na dzien dzisiejszy to jedna z lepszuch spolek na gieldzie do zainwestowania kapitalu.Nie jest to spolka do spekuly,typu Dragowski na ktorym niektorzy zrobiliładne pieniadze ale tez duzo mozna bylo stracic .
    jaki procent zysku nas zadawala czy 100 % w skali roku wystarczy.. uwazam ze tak...zarobek 1 zl czy 2 zl na akcji ABP i wyjscie ze spolkji jest bledem .Poniewaz zainwestowanie tych pieniedzy w inny nie daje takiej gwarancji jak ABP, ktora ma solidne fundamenty i duzy potencjal do zwrostu.Uwazam ze lepiej kierowac sie zasada
  • Re: ABPL przebicie oporu Autor: ~5555 [81.210.63.*]
    Wchodziłem między 3-3,5.Sprzedałem po 8.
    Wskaźniki przegrzane.Należy się korekta.
    Prognozuję spadek do 6,5 .Tam będzie lekka konsolidacja.No chyba że indeksy ostrzej zapikują.
  • Re: ABPL przebicie oporu Autor: ~gosc [82.177.224.*]
    Nie spodziewałbym się większej korekty wcześniej jak koniec lipca, co również jest mało prawdopodobne. Bardziej prawdopodobne jest że się trochę po kisimy w trendzie bocznym pomiędzy 7.50-8 a potem do góry na 12.5
[x]
ABPL 1,81% 135,00 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.