nie jest zle, do szczytow juz niedaleko.. 8 zl to dosc mocny opór wiec z marszu ciezko by bylo go przeskoczyc. nastepne dni pokaza co dalej. Jestem optymista wiec bedzie dobrze.
ABP na dzien dzisiejszy to jedna z lepszuch spolek na gieldzie do zainwestowania kapitalu.Nie jest to spolka do spekuly,typu Dragowski na ktorym niektorzy zrobiliładne pieniadze ale tez duzo mozna bylo stracic .
jaki procent zysku nas zadawala czy 100 % w skali roku wystarczy.. uwazam ze tak...zarobek 1 zl czy 2 zl na akcji ABP i wyjscie ze spolkji jest bledem .Poniewaz zainwestowanie tych pieniedzy w inny nie daje takiej gwarancji jak ABP, ktora ma solidne fundamenty i duzy potencjal do zwrostu.Uwazam ze lepiej kierowac sie zasada
Wchodziłem między 3-3,5.Sprzedałem po 8.
Wskaźniki przegrzane.Należy się korekta.
Prognozuję spadek do 6,5 .Tam będzie lekka konsolidacja.No chyba że indeksy ostrzej zapikują.
Nie spodziewałbym się większej korekty wcześniej jak koniec lipca, co również jest mało prawdopodobne. Bardziej prawdopodobne jest że się trochę po kisimy w trendzie bocznym pomiędzy 7.50-8 a potem do góry na 12.5