• Robimy SHORTSQEEZ NA JSW Autor: ~JSW [89.64.120.*]
    Przyłączcie się i kupujcie akcje od shortów. Kończą im się koszyki do ubijania kursu. Do 100 zł jest tylko 1,6 mln wystawionych akcji w arkuszu, a powyżej 3,3 mln. Potrzebować będę tylko ujawnione shorty 3,5 mln akcji. Kupić, wystawić za 100 zł i czekamy na ich koniec. Jest duża szansa, że wszyscy grubo zarobimy. Pokażmy siłę fundom, które niszczą nasze GPW. Najważniejsza cierpliwość, bo łapią się wszystkiego, a kurs ubili przerzucają z wora do wora. W jedności siła. Pomóżcie.
  • Re: Robimy SHORTSQEEZ NA JSW Autor: robertredford [31.60.6.*]
    I to mi sie w tobie podoba.

Na JSW Czas zakonczyc gre shortow jak na GameStop 6000% plus.
    To sie nawet tak samo tlumaczy..
  • Re: Robimy SHORTSQEEZ NA JSW Autor: ~up [31.182.166.*]
    OK POMOŻEMY KASA JEST
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.189.113.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Robimy SHORTSQEEZ NA JSW Autor: ~TheBareX [83.8.127.*]
  • Re: Robimy SHORTSQEEZ NA JSW Autor: ~HelołMuzg [37.109.145.*]
    Wystarczy nawet zrobić symboliczny zakup 10 akcji i wystawić je na S w cenie 100 z terminem koniec września lub października. Wojna z funduszami szortującymi trwa !
  • Re: Robimy SHORTSQEEZ NA JSW Autor: ~Tomi88 [83.9.159.*]
    Dnia 2024-06-08 o godz. 00:06 ~JSW napisał(a):
    > Przyłączcie się i kupujcie akcje od shortów. Kończą im się koszyki do ubijania kursu. Do 100 zł jest tylko 1,6 mln wystawionych akcji w arkuszu, a powyżej 3,3 mln. Potrzebować będę tylko ujawnione shorty 3,5 mln akcji. Kupić, wystawić za 100 zł i czekamy na ich koniec. Jest duża szansa, że wszyscy grubo zarobimy. Pokażmy siłę fundom, które niszczą nasze GPW. Najważniejsza cierpliwość, bo łapią się wszystkiego, a kurs ubili przerzucają z wora do wora. W jedności siła. Pomóżcie.

A ja mam dziwne wrażenie że wy ubieracie leszczy a nie żaden SHORTSQEEZ NA JSW, xD
[x]
PEKAO 2,76% 176,75 2025-09-26 17:01:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.