• Szczęśliwej drogi już czas Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    Działania operacyjne zarządu już niedługo powinny przynosić bardzo wyraźne efekty. Zresztą widać że na poziomach 5x pacjentów coraz mniej. Czas na borowanie kolejnego poziomu.
  • Re: Szczęśliwej drogi już czas Autor: ~Księgowy [46.112.84.*]
    Panie John ja myślałem że Pan przepadł za Wielką Wodą ale widzę że żyje a to dobry znak, bo stamtąd kasa płynie. Spokojnie czekamy na Espi o działaniach nowej pompy
  • Re: Szczęśliwej drogi już czas Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    Ostatnie 2 tygodnie przesadziły o obronie trendu wzrostowego na interwale tygodniowym. Jak Kolega widzi na spółce zbytniej płynności nie ma więc trzeba patrzeć na te długie interwały. Przekroczenie 62gr prawdopodobne a wtedy i płynność wróci i zainteresowanie. Ja na to nie czekam bo jak mam wybór czy kupić taniej czy drożej to zazwyczaj wybieram tą pierwszą opcję:) A, że kolega jak rozumiem zajmuje się księgowością to pewnie w lot pojmie te niuanse.
  • Re: Szczęśliwej drogi już czas Autor: ~Ksiegowy [89.64.15.*]
    Każdy chce kupić taniej, kiedy zarząd chce skupić do 80, jak nie będą oddawać na lewo, to podniesie się cenę skupu żywca, a jak ruszą Niemcy to cena wzrośnie skokowo
  • Re: Szczęśliwej drogi już czas Autor: ~Golas-Zadowolony [89.74.82.*]
    Siemka
    Ja też mam nadal akcje - teraz większy pakiet mam w Novinie. Mam nadzieję że tu coś w końcu się ruszy. Miałem dobierać poniżej 0,4x ale się obroniło
    Pozdrawiam
[x]
POLMAN -1,92% 0,46 2025-09-11 16:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.