Działania operacyjne zarządu już niedługo powinny przynosić bardzo wyraźne efekty. Zresztą widać że na poziomach 5x pacjentów coraz mniej. Czas na borowanie kolejnego poziomu.
Panie John ja myślałem że Pan przepadł za Wielką Wodą ale widzę że żyje a to dobry znak, bo stamtąd kasa płynie. Spokojnie czekamy na Espi o działaniach nowej pompy
Ostatnie 2 tygodnie przesadziły o obronie trendu wzrostowego na interwale tygodniowym. Jak Kolega widzi na spółce zbytniej płynności nie ma więc trzeba patrzeć na te długie interwały. Przekroczenie 62gr prawdopodobne a wtedy i płynność wróci i zainteresowanie. Ja na to nie czekam bo jak mam wybór czy kupić taniej czy drożej to zazwyczaj wybieram tą pierwszą opcję:) A, że kolega jak rozumiem zajmuje się księgowością to pewnie w lot pojmie te niuanse.
Każdy chce kupić taniej, kiedy zarząd chce skupić do 80, jak nie będą oddawać na lewo, to podniesie się cenę skupu żywca, a jak ruszą Niemcy to cena wzrośnie skokowo
Siemka
Ja też mam nadal akcje - teraz większy pakiet mam w Novinie. Mam nadzieję że tu coś w końcu się ruszy. Miałem dobierać poniżej 0,4x ale się obroniło
Pozdrawiam