Gruby widzi jaki jest sentyment i trzyma kurs .A że ulica wciąż przesciga się mocno w docelowe poziomy to czas wzrostów musi poczekac jak ten jazgot przycichnie i leszcz odda co ma wtedy może ruszymy
40 gr ?? Przy 50 groszach i niżej tą tłustą świnię wykastrujemyl. zresztą już któryś raz z kolei i zrobimy z niego loche:. Nawet nie zdąży do 45 groszy dolecieć
Będzie Rzeźnia i dojazd lochy :)
~Rzeżnik odpowiada ~Suzi2024-06-07 21:58IP 51.210.74.*
40 gr ?? Przy 50 groszach i niżej tą tłustą świnię wykastrujemyl. zresztą już któryś raz z kolei i zrobimy z niego loche:. Nawet nie zdąży do 45 groszy dolecieć
Będzie Rzeźnia i dojazd lochy :)
Coraz mniej papieru jest w obiegu FF free Flow jest bardzo niskie a papier już jest w mocnych rękach. Przy obecnym kursie 50 groszy pierwszy lepszy inwestor z Wig wysadzi tą tłustą świnię na pierwszym zakręcie Tu ten świniak już ma mało papieru do uwalenia kursu A to co mu zostało to już ledwo zipie i sapie :)
Także lada moment zmiana pawiana wysadzamy lochę i Dojeżdżamy i walimy go do spodu.
Jest prosta zasada.. i zapamiętaj szczypiesz lochę z prawej czyli podbierasz delikatny pakiet mu z prawej i automatycznie nadstawiasz koszyk niżej a on wkurzony próbuje zanirzzać coraz niżej a ty nastawiasz koszyk znów niżej i to jest zbieranie i dojenie z paieru
Sposób na tanie akcje :)
Kasa ulicy się nigdy nie skończy jak sama nazwa mówi tu są ich dziesiątki tysięcy a gruby jest tylko jeden :)
Zresztą jakby kurs był po 10 zł to wtedy mógłby się zrobić problem ale tu jest w groszach i za grosze w tym momencie do przejęcia papier
~Marek odpowiada ~Suzi2024-06-08 13:30IP 172.99.189.*
Kasa ulicy się nigdy nie skończy jak sama nazwa mówi tu są ich dziesiątki tysięcy jak nie miliony inwestorów w Polsce i nie tylko a gruby jest tylko jeden :)
Zresztą jakby kurs był po 10 zł to wtedy mógłby się zrobić problem ale tu jest w groszach i za grosze w tym momencie do przejęcia papier
Na razie to jest świnia systematycznie dojeżdżana i walona . A zobaczysz jak się rozpruje od środka i ja.jca mu utnie jaki zacznie być Kwik i ryk na forum lochy to dopiero rozwalą papę jak będzie kastrowanie i do spodu i ze wszystkiego.
Czekaj końca i obserwuj.
~Rzeżnik odpowiada ~Suzi2024-06-08 13:44IP 51.210.74.*
Na razie to jest świnia systematycznie dojeżdżana i walona . A zobaczysz jak się rozpruje od środka i ja.jca mu utnie jaki zacznie być Kwik i ryk na forum lochy to dopiero rozwalą papę jak będzie kastrowanie i do spodu i ze wszystkiego.
Czekaj końca i obserwuj.
Ale widzę że kij w mrowisko musi być włożony żeby Knura rozjuszyć :))
Dobrze podoba mi się to :)
Posłuchaj dzieciaku przejęcie całego FF 34 % w tym momencie w tej cenie , 34 miliony papieru to około wydatek 17 milionów złotych tylko !!!
Oczywiście ponad połowa z tego papieru freeflow jest niedostępna bo jest zawieszona powyżej 3 zł czyli podziel to jeszcze przez 2 i jeszcze podziel przez 2 także na oko tu potrzeba 5- 7 milionów złotych żeby przejąć jakiś pakiet i myślę że też jeszcze będzie probkem i ten papier w tych cenach i w dołku będzie niedostępny i ciężko będzie wyrwać w tych cenach cokolwiek:).
Gruby to jest taka ofiara losu Najpierw GetBack wypie.rdolił go do spodu jak dzi..ke a teraz Leszcze zmiatają nim podłogę. Oskubany ze wszystkiego do spodu
~Suzi odpowiada ~Rob2024-06-07 21:16IP 94.101.18.*
Gruby widzi jaki jest sentyment i trzyma kurs .A że ulica wciąż przesciga się mocno w docelowe poziomy to czas wzrostów musi poczekac jak ten jazgot przycichnie i leszcz odda co ma wtedy może ruszymy
Gruby to ma tu. Ch...najmniej do gadania tutaj Przy obecnej cenie kursu za akcję.:) to przy zebraniu b
Nawet całego FF to są grosze.:)
Na XTB był wysadzony przy 8 zł w 19 roku sam osobiście może nie nadzorowałem ale patrzyłem na to.:)