• 33 zł musi zahaczyć Autor: ~nichuchu [193.200.123.*]
    Bo tak.
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~ccc [31.6.159.*]
    nie obliczalna spółka a może i źle zrządzana przez kolesi skoro tak ciągle spada, można było to kupować jak bujało po 20xx a nie teraz, straty odrobicie państwo na CCC tam jest moc i wzrosty
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Fantay [145.224.104.*]
    Rozgrywają Was jak chcą
    Jak wszystkich wytrzepią
    Up jednym ruchem poderwą jak Rafako
    Oddawajcie do woli spokojnie od Was odbiora
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~egon [31.6.159.*]
    Dnia 2024-06-07 o godz. 15:37 ~Fantay napisał(a):
    > Rozgrywają Was jak chcą
    > > Jak wszystkich wytrzepią
    > > Up jednym ruchem poderwą jak Rafako
    > > Oddawajcie do woli spokojnie od Was odbiora

chyba gaz w polszcze za drogi, tysiace ludzi w gazowniach siedzi i trzepie kase a naród musi na nich zarobić.
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Fantay [145.224.104.*]
    Nieźle przetrzepali wygląda że komuś puścił lewar
    Zobaczymy w przyszłym tygodniu
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Akcjonariusz [185.79.32.*]
    Technicznie słabo to wygląda. Właściwie całe wybicie z grudnia 2023 zostało zanegowane. Biorąc pod uwagę grudniowe duze wolumeny myślałem że będzie to mocna strefa wsparcia a w praktyce było inaczej. Mimo że dywidenda nie jest jest cenie to przyjecie uchwały o jej braku moze negatywnie wpłynąć na kurs. Tak czy siak akcje są tanie i można przynajmniej powiększyć pozycje. Wygląda na to że dopiero pelne uruchomienie czechnicy 2 może ruszyć kursem. Pozdr
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~abWu [31.6.159.*]
    Dnia 2024-06-07 o godz. 17:15 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Technicznie słabo to wygląda. Właściwie całe wybicie z grudnia 2023 zostało zanegowane. Biorąc pod uwagę grudniowe duze wolumeny myślałem że będzie to mocna strefa wsparcia a w praktyce było inaczej. Mimo że dywidenda nie jest jest cenie to przyjecie uchwały o jej braku moze negatywnie wpłynąć na kurs. Tak czy siak akcje są tanie i można przynajmniej powiększyć pozycje. Wygląda na to że dopiero pelne uruchomienie czechnicy 2 może ruszyć kursem. Pozdr

to prawda ja też dokupiłem bo wydawało mi się że jest tanio a okazuje sie że mam w 1 dzień 2 zł straty na akcji, co robi ten obecny zarząd trudno się od nich coś dowiedzieć jak rówież jak rozliczyli się z Poliexem
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Alan [94.254.152.*]
    Chodźcie na polimex tam będzie grubo
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Myslacy [5.173.84.*]
    Tutaj to i 10 możliwe że będzie niebawem!!!!!
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Seba [95.160.9.*]
    Bezczelny śmieć spadkowy od miesięcy piszący z tego IP teraz nagania na balona CCC (którego zresztą sprzedałem z zyskiem niedawno po 130, bo zrobił się mega balon).
    Dnia 2024-06-07 o godz. 17:21 ~Seba napisał(a):
    > Bezczelny śmieć spadkowy od miesięcy piszący z tego IP teraz nagania na balona CCC (którego zresztą sprzedałem z zyskiem niedawno po 130, bo zrobił się mega balon).

sprzedałeś ccc po 130 zł, i teraz tracisz no KGN to gościu z Ciebie inwestor a ccc niebawem przekroczy 150 zł !!! będziesz żałował swojej głupoty i pazerności ha ha ha.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.23.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Seba [83.23.240.*]
    Dlaczego modek usuwa wpisy?

Co ciekawe usuwa i jego i moje, w których obu nas poniosło, ale nie wszystkie, a do tego usunął bardzo ciekawą wymianę zdań, w której udowodniłem, że interlokutor to kłamca.

No to jeszcze raz:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-uciekajcie-z-ccc,61160241.html

W "dyskusji" ze mną pisał, że kupił CCC po 34 i to on jest mądry, bo trzyma, a ja głupi, bo sprzedałem po 130. Wyżej widzimy, jak nagania na spadki przy 40 zł - nie miał wtedy akcji, ani przez moment nie było później po 34. Udowodniłem, że kłamał. To prawdopodobnie drobny spekulancik probujący zarobić na małych ruchach na różnych spółkach i naganiający na spadki lub wzrosty w zależności od aktualnej pozycji.

PS. Cofam zbyt agresywne i chamskie określenia w kierunku interlokutora, trochę mnie poniosło, bo wkurzył mnie naganianiem, ale przepraszam tylko za formę, nie za treść. Interlokutor pozostaje bezwstydnym, kłamliwym naganiaczem - to podtrzymuję.
    Chłopy tutaj możliwe że pokaze dno na 21.60
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Fantay [145.224.81.*]
    Co za postęp gdzie Twoje 10 zl
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Seba [83.23.240.*]
    Myślący, w przeciwieństwie do naganiacza z ip 31.6.159 ciebie nawet trochę lubię, jesteś całkiem zabawny ze swoim monotonnym wyznaczaniem poziomu docelowego, ale kiedyś mnie bardzo rozczarowałeś.

W czasie, gdy kurs KGN mocno rósł w grudniu, zupełnie zniknąłeś z forum, nie dodawałeś absolutnie żadnych wpisów! Lubiłbym cię i szanował zdecydowanie bardziej, gdybyś nawet w trakcie sesji, w której rosło o 10%, twardo i konsekwentnie pisał "czekam na 22 złote".

Gdybyś nawet w czasie silnych wzrostów naganiał na spadki mówiąc o swoim poziomie docelowym, uczciwie zapracowałbyś na tytuł honorowego błazna tego forum, naszego Stańczyka, osoby wprowadzającej sporo pozytywnego humoru. Zamiast pójść w tym kierunku, milczałeś w czasie silnych wzrostów. Szkoda.
    Mi wychodzi 10 zeta z wykresu!
    Czy to jest wogole coś warte?
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Becka [188.146.126.*]
    Pytasz sam siebie czy głupiego?
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Fantay [188.146.110.*]
    Zero w portfelu a przypomniał sobie swój typ 10 zł
    niech sobie kupi parę akcji na korekcie i od razu zmieni zdanie
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Becka [188.146.126.*]
    A mi się wydaje, że to specjalista od siania fermentu i odbierania akcji z tzw. słabych rąk.
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.182.*]
    a co tu takie markotnie nastroje? Jeszcze chwila i będzie przebudzenie. Mam nadzieję, że zdążę...
    Dnia 2024-06-11 o godz. 23:28 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a):
    > a co tu takie markotnie nastroje? Jeszcze chwila i będzie przebudzenie. Mam nadzieję, że zdążę...

ja liczę że dokupie towaru w promocyjnej cenie bo fundy wychodzą i zmniejszają wartość spółki, póki co perełką jest movie i ccc
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Becka [188.146.123.*]
    Umówmy się, że wartość spółki nie zależy od fundów a co najwyżej cena akcji. A co do ceny to aż trudno uwierzyć, że rynek potrafi być aż tak niedoskonały.
    Dnia 2024-06-12 o godz. 09:39 ~Becka napisał(a):
    > Umówmy się, że wartość spółki nie zależy od fundów a co najwyżej cena akcji. A co do ceny to aż trudno uwierzyć, że rynek potrafi być aż tak niedoskonały. przecież tu rządzi PGE który ma 58% akcji

ccc pokazał 59 mln zł zysku i jutro bedzie rósł jak szalony a tu tylko w dół, przecież zyski jakieś tu są i kurs spada
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Myslacy [5.173.81.*]
    Ile to warte?Czy wogole coś warte?
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Mors [95.214.217.*]
    Przykleiło się g… do okrętu i krzyczy że płynie
    Dnia 2024-06-12 o godz. 22:30 ~Mors napisał(a):
    > Przykleiło się g… do okrętu i krzyczy że płynie

spokojnie, wykupią od naiwnych to polecimy do góry, pkpc już ruszyło, c/wk to tylko 0,3 ccc wypracowało 59 mln zysku a kapitalizacja wzrosła o 4,5 mld zł tutaj też akcja jest wart 170 zł kto chce niech im oddaje po 45 ich sprawa.
  • Re: 33 zł musi zahaczyć Autor: ~Seba [165.225.81.*]
    Dlaczego moderator usuwa komentarze?

Napisałem tylko, że osoba naganiająca tutaj na spadki na KGN zachęcała w tym wątku na początku czerwca do zakupu CCC, gdy chodziło po 130-140 i śmiała się ze mnie, że sprzedałem CCC po 130 twierdząc, że zaraz 150.

Zwróciłem uwagę, że CCC zamiast urosnąć spadło poniżej 120. Zachęciłem do mądrego zarządzania swoimi pieniędzmi i ignorowania naganiaczy.

Co jest nie tak z moderatorami?
[x]
KOGENERA -0,92% 64,60 2025-12-09 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.