dla mnie fajnie bo można w fajnych cenach dobierać a jeszcze chciałbym tego troszke do kupić im niżej tym lepiej nie ma co im brać z prawej jak chcą sypać to niech sypią
Dnia 2024-06-07 o godz. 17:16 ~pol napisał(a): > dla mnie fajnie bo można w fajnych cenach dobierać > a jeszcze chciałbym tego troszke do kupić > im niżej tym lepiej nie ma co im brać z prawej jak chcą sypać to niech sypią
Myślę, że przez ostatnie kilka miesięcy było tyle okazji do zakupów w fajnych cenach, że pewnie masz jaż tego papieru pod sufit i podpisujesz kolejne umowy z bankami na pożyczki, by zbierać fajny papier w fajnych cenach. Zasadnicze pytanie, czy nie powinieneś się już ujawnić na jakimś progu...
Tak to wygląda póki co, a co pokaże przyszłość, to nikt tego nie wie, gdyż już ze dwa lata temu miały być to ceny kilkuset złotowe.
Dobierać będziesz mógł w fajnych cenach, a później fajniejszych i jeszcze fajniejszych. Następnie będziesz mógł dobrać w cenach jaszcze fajnieszych, no i jeszcze fajniejszych. Jak się ma zamiar dobierać w coraz niższych cenach a nie bierze się pod uwagę odsprzedaży z zyskiem, to ta spółka jest całkiem spoko
SiurexC63 vel Arekb52 jednak jestes na kwicie - muala tygryskuuuu - dobieraj - tylko nie na koncie demo - to nam nic tu nie - a wisielcom z 156 ziko to jusz tym bardziej