Leszczu nie pękaj KNF powiadomiony, jestem 100% pewny ,że doszło do manipulacji kursem zgodnie z uchwała na WZA. I teraz mają okazję się wykazać, jacy to są prężni i dociekliwi. Pozdr.
Dnia 2024-08-21 o godz. 09:23 ~LESZCZ napisał(a): > Rynek czeka na impuls, ale jaki ? Zobaczymy.
rynek czeka na: 1. informację o wpisaniu nowej serii akcji do KRS = dofinansowanie spółki 2. wyniki za 2 kwartał 3. potencjalne nowe umowy m.in. z polskim wojskiem 4. docelowo też czy/i jaki będzie poziom dywidendy dla akcjonariuszy (stawiam na możliwie szybki zwrot z zysku zainwestowanych pieniędzy w emisję akcji)
PROTEKTOR realizuje obecnie największe kontrakty w historii, otoczenie rynkowe sprzyja produkcji obuwia specjalistycznego, wojskowego itd.
Na moje oko, tutaj wystarczy ładnie pachnieć i czekać z popcornem w dłoni. A jak będzie, to czas pokaże.
Dnia 2024-08-23 o godz. 13:13 ~LESZCZ napisał(a): > Choć wyglada to jakby ktoś zaczął kupować.
Tradycyjnie zatem się przyglądaj i czekaj, aż zejdzie na 1,45 PLN, bo nie masz akcji przecież, deklarowałeś to kilka razy w ostatnim czasie naganiając na spadki.
A może teraz dla odmiany zacznij przewidywać, ile w górę pójdzie? ;) (taka zabawa)
Nie mam dwa razy wchodziłem w PRT raz -8% potem +4%. Wielokrotnie wskazywałem ze wsparcie jest na 1.60 kolejne na 1.45. 1.60 broni się od kilku tygodni i obserwuje co się będzie działo dalej teraz oporem się luka spadkowa a wsparciem ciągle 1.60. Jak wybije lukę spadkowa to będzie pierwszy sygnał do poprawy sentymentu jak opór okaże się za mocny to wtedy jest szansa na zejście niżej I może tam nastąpi atak. Na chwilę obecną nie widzę żadnej technicznej wskazówki co dalej btw: nie przewiduje ile coś urośnie tylko obserwuje trend i kiedy następuje załamanie. Dzięki temu trace 5/10% i zapominam o spółce jak nie idzie a nie jak wy wisielce siedzicie na 30/50% stracie i zaklinacie rzeczywistość aby tylko zejść z haka. A ja w tym czasie inwestuje w coś innego in zarabiam 20/40% a czasem nawet kilkaset procent na innych spółkach.