Sypią mocodawcy Brusso i Danielsona. To oczywiste. Oni właśnie po to tutaj siedzą aby obrzydzać spółkę. Wczoraj zasypywali każdą pozytywną informację sowimi kłamstwami.
Ten micram to pracownik spółki . . Oni dalej mają czelność pisać tutaj . I jeszcze oskarżają że ja i brusso zaniżamy kurs i zbieramy akcje . .normalnie jak na KGHM i CD projekt gdzie obroty w setkach milionów niekiedy . No de bil
Dostosowuje poziom do Was . Od początku sugeruje nieprawidłowości w spółce . Tak prawda sam straciłem kasę . I może to jest motywacja . Ale zawsze pisałem do każdego z szacunkiem. Tymczasem to wy mnie obrażacie notorycznie więc nie dziw się że ja też nie będę miał do was szacunku... Wszystko co pisze się sprawdza . . Przecież tutaj jest identyczny scenariusz jak na polyslash. . Kiedy obrazy nie wychodzą to ten pet wyżej mnie straszy prokuraturą. No w kinach tego nie grali . . Tyle .. . Ode mnie . . Zwisa mi już ten kurs . Mam symboliczne 5 tys akcji wpisane w stratę . Tyle . . . Chodzi o jakieś zasady . . Piszecie głupoty o sukcesie gry kiedy to badziew i rozczarowanie. Tyle . O innych rzeczach i naganianacj nie wspomnę
Dziś dodałem dwa posty. . Sorry ale jak coś napiszę a ktoś jest tak głupi i pisze że sam dobieram akcje , że ja wszechmogący zaniżamy kurs , że robię szorty na obrotach po parę zloty kiedy od długie czasu przestrzegam przed nie uczciwością ze strony spółki to mam czekać . ? Kiedy oni mnie wyzywają. Słuchaj oczekuje jednego sensownego argumentu . Tyle. .. miej na względzie że podszywa się tu każdy pod kaZdego . Ja od początku tworze jedna narrację . Czytam espi ... A oni piszą o milonach w kasie itp . .o zyskach wklejająknki które nie są nawet zwiazane z tą spółka . I manipulacja ludzi . Tyle .