Z KONTOWNI pioteiunia co dalej kolegów szukamy na zawieszeniu? Skoro nie będzie niczego i zawiesili zasadniczo możesz odpuścić nie tracić żucia. Ja mam przypuszczenia z zeszłorocznego espi dopuszczenia inwestora dobgovrna electric i tak się dziwnie składa że najpierw zawiesili a nagle premiera mg3, dziś byd jutro omoda. Przypomnij nam proszę branże govena electric zarejestrowana w urzedzie
Ooo guuul skacze? I oczywiście nie odnosimy się do faktów bo to wcale nuepodobne A po co wypracowania? Kto kupi/ sprzeda na zawieszeniu? MG3 się podoba? Jak zacznał się flotowe zakupy w leasing to 1,5 mld powinniśmy liznąć
Jak najbardziej a co z govena electric wywiadami z Mateuszem Kowalskim że stycznia 2018 info na espi o dystrybucji submarki mg na chiny- roewe? Odnalazł się już polski importer mg? Znalazłeś go no ja widzę wciąż saic motor kft Budapeszt 7 miesiąc działalności 2000 samochodów. No wiesz żadns marka Moto nie działa w takim modelu nawet Subaru mclaren Mitsubishi mają importera obsługującego siedź salonow
A w których stajniach jest dobrze? Ile tych spółek masz? Zupełnie nie wiem jak można było łykać efe kiedykolwiek cuchnela kałem od początku jak Minox Presto Getback. U nas co by nie mówić nigdy nie grana swiezynka 4 miesiące po IPO -80% i nagonka na oddawanie w cenie puszki po piwie
Ciebie nie pytalem, o tobie juz wszystko wiem. Już ci pisalem, że jestes zwykły maniek i twoje opinie są dla mnie … sam rozumiesz, jak to opinie zwykłego mańka