• W I kwartale One-2-One miał 1 mln zł straty netto!!! Autor: ~Romano74 [83.26.106.*]
    Już wiecie dlaczego wyszedłem z O2O? To, że teraz się tnie koszty i próbuje na siłe sprzedać spółki zależne spowoduje, że cena ich nie będzie wielka, a tym samym O2O przez dłuższy czas nie będzie w stanie pokazać się z dobrej strony.

http://www.parkiet.com/artykul/26,811724_One_2_One_Bez_spolek_na_sprzedaz_obroty_mocno_spadly.html
  • Re: W I kwartale One-2-One miał 1 mln zł straty netto!!! Autor: ~vbn [77.115.7.*]
    A pytał cię ktoś o zdanie? Sprzedałeś? To spadaj.
  • Re: W I kwartale One-2-One miał 1 mln zł straty netto!!! Autor: ~martinez [87.207.76.*]
    Sprzedał i to zdaje się jakieś 30-40% taniej niż obecny kurs. Stąd pewnie frustracja i te posty. Zgoda, że wyniki kwartalne kiepskie, ale dlaczego kurs dziś nie zleciał z 25% skoro jest tak źle??? Bo I kwartał TO JUŻ PRZESZŁOŚĆ! Teraz na tapecie mamy: powrót do Zetki (!), zbycie Mobitrust i ATS, wyjście ze spółki MCI, pogłoski o współpracy z Internet Group i innych chętnych na 30%pakiet akcji. Powodów aż nadto, by choćby korekcyjnie (b. duże spadki) i spekulacyjnie windować kurs przy niskiej płynności i niskim free float.
  • Przykro mi Autor: ~Romano74 [80.51.75.*]
    Przykro mi, że ktoś komu podsyłam informację (inna sprawa czy dobrą czy złą), którą może wykorzystać, w ten sposób mi odpowiada. Stwierdzenie "to spadaj" jest troszkę nie na miejscu. Pozdrawiam akcjonariuszy O2O pomimo, iż wyszedłem (ze stratą) ze spółki.
  • Re: Przykro mi Autor: ~RE [192.168.0.*]
    Balon i tyle , duże koszty małe zyski , pamiętacie jak było po 17 PLN , albo sprzedaż po 10 PLN ,
[x]
ONE2ONE -20,00% 0,04 2015-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.