• schemat ten sam Autor: ~nicram [212.191.7.*]
    Schemat grania tutaj jest ten sam jak u wszystkich śmieciowych spadziów jak Brusso i Danielson. Obrzydzają spółkę, mają kilka tysi i rzucają akcjami. Niedoświadczeni gracze w panice sprzedają za bezcen a mocodawcy tego ludzkiego odpadu kupują znacznie niżej. Będzie sukces, lub spekuła się rozkręci to opchną w rynek za więcej. Proste.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.181.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: schemat ten sam Autor: ~Danielsan [93.181.166.*]
    To wy podbijacie kurs zakupem jednej akcji .. no oby KNF was rozliczył
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.191.7.*]
  • Re: schemat ten sam Autor: ~shiro [31.60.108.*]
    Dnia 2024-06-06 o godz. 10:13 ~nicram napisał(a):
    > Żałośni to jesteście ty i Brusso. Nie znam jeszcze nikogo kto troszczy się o cudze pieniądze tak jak wy. Jeżeli wam się spółka nie podoba to idźcie na inną. Natomiast z takimi odpadami miałem już do czynienia. Kończy się na tym, że chcą kupić tanio akcje. A później znikają.

To tylko małe, żałosne ścierwa skomlące dla nadzorców na rozkaz. Muszą obrzydzać, inaczej będą głodować. A tak może im nadzorca jaką kość rzuci...kiedyś.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.156.*]
  • Re: schemat ten sam Autor: ~Danielsan [93.181.166.*]
    No dał

Widzisz trolu że spółki . Po tym co ty piszesz że niby ja dobieram jakieś akcje robię shorty itp to przecież typie się konpromitujesz i tylko to pokazuje że nie masz pojęcia o giełdzie. Przecież cały czas się sprawdza to co pisze . Od roku . Więc kto tu jest błaznem . Nie masz żadnego argumentu na dyskusję ze mną więc nie odzywaj się . .
  • Re: schemat ten sam Autor: ~Sz [188.33.232.*]
    Kiedy chłopaki skończycie pisać swoje bezsensowne poematy na spółce której nie macie akcji i was nie interesuje. Nawet nie można nic napisać na forum, bo zaraz zostawiacie durne komentarze. Jeszcze Wam się nie znudziło?
  • Re: schemat ten sam Autor: ~Brusso [217.96.234.*]
    Sz nie sprzedawaj krzeseł tylko z biura LM Games ahaha
  • Re: schemat ten sam Autor: ~Danielsan [188.147.73.*]
    Szymonie . Ale przecież od roku te durne komentarze się sprawdzają . Kiedy ja piszę że dziś będzie duży minus to oni mnie wyzywają więc im uświadamiam . Tak było przy 12 , 8 6 zł . Itd .pozdrow słupa doris
[x]
LMGAMES -1,56% 0,89 2025-11-10 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.