• INFO. Autor: ~ludwik [5.173.234.*]
    tu będzie grubo 2 zł.
  • Re: INFO. Autor: ~Tak [176.221.125.*]
    Widzę że tu nic się nie zmieniło jak manipulowali kursem to i dalej manipulują.
  • Re: INFO. Autor: ~Gość [5.172.235.*]
    No kombinują z akcjami to fakt. Powtarzam dalej że słabe ręce oddadzą papier i na to spekula liczy. Grają na zmęczenie przeciwnika , wbrew pozorom akcji w obrocie jest znikoma ilość a to co jest wystawiane i zbierane po "dziwnych ułamkowych cenach" to papier przelewany z rachunków spekuly. Tylko cierpliwość popłaca i kto chce to przy okazji zwiększy pozycję. Myślę że tak to tu wygląda. Gra nie idzie tu o grosze a o złote .
    Nie kupować tego syfa tu rządzi mafia i kurs dzień w dzień nizej.
  • Re: INFO. Autor: ~Gość [31.0.3.*]
    Co wg ciebie znaczy nie kupować??? To jak ma to urosnąć??? Przecież każdy chce zarobić na wzrostach. Ja tu widzę raczej inny twój zamiar kolego. Nie kupować tylko sprzedawać. Cienko to wam idzie te płytkie naganianie na sprzedaż. I śmieszne i żałosne jest to co robicie na walorze. Kiszka panowie, nikt nie sprzedaje w tych cenach tylko sami sobie hehe.
    Tu nikogo nie trzeba naganiać sami zwalacie kurs mozecie dalej zwalać . Spółka dno omijać z daleka
  • Re: INFO. Autor: ~kier [37.109.164.*]
    Warszawa, 04.06.2024 (ISBnews/ ISBtech) – Raen ocenia, że jest “na dobrej drodze” do realizacji celu zwiększenia portfela umów na rozwój projektów OZE do około 3 GW na koniec 2025 r., poinformował ISBtech prezes Adam Guz. Zakłada, że pierwszy kamień milowy z umowy z Cobra zostanie rozliczony w 2024 roku.
  • Re: INFO. Autor: ~artbeco [89.64.26.*]
    to bardzo odległe terminy, do tego czasu zobaczymy niskie 0,5xx
  • Re: INFO. Autor: ~Gość [78.30.75.*]
    Dzisiaj nikt nawet nie dotyka tego. Nawet spółdzielnia zapiła chyba hahaha, no i kto ma tu zrobić obrót dzisiaj ?
  • Re: INFO. Autor: ~Gość [78.30.75.*]
    Buhahaha jestem pod wrażeniem!
  • Re: INFO. Autor: ~123 [89.64.110.*]
    Jednak ktoś tyknął kupę , smród na całego .
  • Re: INFO. Autor: ~Gość [31.0.2.*]
    Cyrk przyjechał na GPW , luda kupujta bo clowny robią promocję!
  • Re: INFO. Autor: ~Gość [78.30.72.*]
    Getin bankrut lata po 0,51 zł a raen??? Można sobie tylko wyobrazić jaka tu jest manipulacja kursem. Tylko cierpliwi zarobią hehe.
  • Re: INFO. Autor: ~123 [89.64.110.*]
    Nie tykamy kupy , no chyba że ktoś lubi smród .
  • Re: INFO. Autor: ~Gość [78.30.72.*]
    Sami grzebią się w tym szambie, ostatnie dni to mocne ciśnienie na zwalenie kursu przy śmiesznym wolumenie. Każdy kto kupił to logiczne że czeka na o wiele wyższe poziomy do sprzedaży. Teraz to cyrk. Czas pokaże kto miał rację. Osobiście mam pokaźny pakiet i nie dobieram już. No chyba że zwalą do 50 gr to tak.
[x]
VIRTUS -5,28% 1,44 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.