Te wasze bajki o tym jak to będzie rosło hahaha A będzie rosło tylko wkur….ienie waszych żon i mężów jak wam długi rosną a wam brakuje już powoli pomysłów na wytłumaczenie tej beznadziejnej sytuacji hahaha Ale spokojnie macie to cudowne forum to wlegancko na zmianę wymyślacie te brednie brawo !
Krótko … Lesiu z tego impasu nie wyjdzie bo to był od samego początku jeden wielki wał a patrząc na to co się dzieje w polityce platformą w życiu mu nie pozwoli spaść na „cztery łapy” bo byli by postrzegani tak samo jak teraz pis i jego przybudówki a na to pozwolić sobie nie mogą ….
Dnia 2024-06-06 o godz. 13:39 ~Żalmiwas napisał(a): > Krótko … Lesiu z tego impasu nie wyjdzie bo to był od samego początku jeden wielki wał a patrząc na to co się dzieje w polityce platformą w życiu mu nie pozwoli spaść na „cztery łapy” bo byli by postrzegani tak samo jak teraz pis i jego przybudówki a na to pozwolić sobie nie mogą ….
To są spekulacje i własna ocena bez konkretów.
Ja mogę ocenić to tak, że PO powinno zależeć jak najbardziej na spadnięciu na "cztery łapy" LC, bowiem obnażanie wpadek poprzedniego rządu jest w ich interesie politycznym.
Leszek był poukładany z PO a teraz chcą się odciąć od takich jak on mimo że wcześniej razem szli pod rękę …. Politycy nie ważne czy z lewą czy z prawa to jedno ścierwo które bardzo szybko dostaje amnezji.
Ja mam wlasne przemyslenia co do tego banku i jak narazie wszystko sie sprawdza Trzeba mu zabrac ten bank i to sie wlasnie dzieje zostalo 5 miesiecy i zobaczymy kto go przejmie MOzna za grosze przejac gotowy bank ktory zatrudnia ponad 1200 osob i ma kilkadziesiat odzzialow na ukrainie gotowy produkt do wziecia za grosze Potem tylko czekac na koniec wojny lub jej zawieszenie i stumien dolarusiow ktory polynie na ukraine na odbodowe przejdzie pzez banki , tu nowy wlasciciel zarobi mnostwo kasy