Jeżeli znajdzie się lub odkryje inwestor strategiczny na pPolcoloricie chodziło znacznie poniżej 1 zł wezwanie Marconi było po 75 groszy a troszkę później nowe wezwanie Amerykanów już po 5,80 i wycofanie tu ani dwaj z porozumienia ani lima taniej niż widełki nie odda
Bardzo rzadko głównie upadłości Uniwersał Elektrim resztki zostały potem Pazur ,Cedc ostatnio kania ale zdecydowana większość cierpliwie wychodziła na swoje
Mało jest spółek bez kredytu choć np Mercatora już znowu zyski są kredytów nie ma majątek duży a spółką w sumie z branży stabilnej a wycena niska więc to jest rynek dwa trzy dobre kontrakty mundurowi jakiś unijny rozwiązanie sprawy Naddniestrza i poziomy spokojnie mogą być zupełnie inne a kupuje się ponoć przyszlosc
Ja zdecydowana większością wyszedłem na wybiciu 5,96 coś ostatnio kupiłem sprawdziłem średnia 1,94 więc nie dość że malutko to jeszcze spadek akceptowalny i stop lossa nie mam
A co ja wam tłumaczę od jakiegoś czasu, analiza techniczna !!! jest sygnał na wzrost wchodzimy i ustawiamy stop lossa, wybija stop loosa zamykamy pozycję a nie zaklinamy rzeczywistośc.
W uzasadnieniu taki kwiatek: celem spolki jest pomyslna realizacja dzialalnosci operacyjnej w 2024 do czego niezbedna jest ta emisja, czyli emisja albo piach. Jak raz zaczeli to pojda dalej i rozwodnia do spodu
Wydaje się że szykuje się wezwanie by było skuteczne to cena nie może być nieadekwatna Luma miała kiedyś wezwanie po 4,5 i chętnych nie było na oddanie