• Emisja na 20mln dla Botanika Autor: ~Asad [91.55.175.*]
    Czyli tylko w drugim kwartale okolo 35 Mln zebranego kapitalu. Beda dobre wyniki
  • Re: Emisja na 20mln dla Botanika Autor: ~Tak [104.28.45.*]
    Wezmą 3-5 proc max 1,6 mln przychod. Nawet na koszty tego dmuchanego domu maklerskiego nie starczy. Oni ponad 4 mln maja rocznie kosztu. A gdzie tu odpisy kolejne. Śliwa 20 lat juz się meczy jako prezes i nic nie może więcej prócz kosztów robić
  • Re: Emisja na 20mln dla Botanika Autor: ~jw [31.60.95.*]
    To po co tu jeszcze siedzisz
  • Re: Emisja na 20mln dla Botanika Autor: ~High [31.61.167.*]
    + przychody z AD
    +przychody z licznych debiutów które powinny niedługo nastąpić
    + przychody z dwpozytariusza który sie rozkreca
  • Re: Emisja na 20mln dla Botanika Autor: ~Achujzwami [104.28.45.*]
    Z Ad większość po 2500 kilku nowych po 5 tys,
    Niedługo to słowo klucz w Inc czyli wcale
    Już 3 rok się rozkręca
  • Re: Emisja na 20mln dla Botanika Autor: ~Pokiu [104.28.45.*]
    Bo mnie porobili na kilku nie wprowadzonych spółkach jeszcze w latach 2019-21.
    Bo uwierzyłem i straciłem kasę i wciąż mnie trafia jak ta spółka się gdzieś mi wyświetli. Banda pozerów
  • Re: Emisja na 20mln dla Botanika Autor: ~Ehhh [89.151.47.*]
    Widzę że ta sama historia co i u mnie, ambitne plany, ponad 20 debiutów w pipelinie, raisemana, ciągle planowane debiuty, mill games, nowa siedziba za milion złotych plus miesięczny czynsz
    A takie zwykłe szare nwai robi po cichu swoją robotę i rośnie jak poje

A nasz wielki profesor od dwudziestu lat nie potrafi utrzymać stałej rentowności w swojej głównej spółce, tylko leci od hossy do hossy
    I pomyśleć że chłop uczy studentów biznesu, przecież on może być przykładem jak tego nie robić, choć jest jedną z nielicznych osób, która akurat na byciu akcjonariuszem tej spółki, zarabia
[x]
INC -2,65% 1,65 2026-05-15 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.