• Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~Kopawd [46.134.0.*]
    I tam zmierza kurs. Trole kopnijcie sie w zad!!!
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~Ileee [37.248.216.*]
    Ja rekomenduje 9.99zl, po co 5.20zl?
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~elo [89.74.230.*]
    te 9 to trol. te 5.2 realne

elo
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~trabant_de-mucha [185.216.35.*]
    Kmiot już dawno temu ogłaszał 5 zł. Wszystko jest udokumentowane tutaj na bankierze. No i nic. Najwyżej to 4,80 było ze 2 lata temu tak mniej więcej. Żadnych 5 zł nie mówiąc już o wyższych stawkach.
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~elo [89.74.230.*]
    Mielismy 4,5 w sierpniu w poprzednim roku, kurs uwalilo info o tym ze nabe nie pojdzie. Teraz zblizaja nam sie podwyzki cen pradu, wsparcie ukrainy energa, rekomendacje wyzeszego kursu, ja generalnie widze same pozytywne informacje aby ten kurs szedl do gory.

Teraz po myslikach wymien mi czemu mialby isc w dol - niczego innego od ciebie nie chce. Probujesz uwalac kurs aby ulica wyprzedawala, teraz fundusze probuja rozgrywac etc.

Ja chce sprzedac polowe tego co mam za 5.2 a drugie pol za 5,6 i sie wyczyscic przed sierpmien tego roku bo powinno jakos uwalic kurs lekko po tym miechu... - przynajmniej tak sadze, po tym kopie znowu, naganiasz ludzi aby sprzedawali przez co spowalniasz proces, czekam na argumenty czemu kurs mialby isc w dol, myslik po myslniku jesli tego nie bedzie uznaje ze jestes botem.

elo
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~mickiewicz [77.253.155.*]
    kolego trabant to zwykły prostak spadziowy który szkaluje tu spółke dziwie się ze jeszcze abw go nie dorwała za te ponizanie spółki
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~trabant_de-mucha [185.216.35.*]
    Powodów spadku kursu jest wiele. Są one odwrotnością tego co sam napisałeś.
    Drastyczny wzrost kosztów które są niczym nieograniczone zupełnie odwrotnie niż przychody,
    brak możliwości wyeksportowania nadwyżek prądu (przez połowę maja odłączana była fotovoltaika w którą Tauron inwestuje nie wiem po co),
    rekomendacje które się pojawiły już doprowadziły do wzrostów kursu i zostały one zahamowane.

Wymyśl kolejne powody do wzrostów a ja je wszystkie obalę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.225.69.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~R3mihio [37.248.169.*]
    Ja dorzucę jeszcze ze rekomendacje na Tauronie są po to by uwalić ludzi na jak najwyższym kursie. Potem spadek i 2 lata kurs się gniecie w okolicach 2zl potem znowu w okolice 4zl i tak już od 8 lat.. Tu Trabant nikt nie analizuje tylko działa pod wpływem impulsu.
  • Re: Rekomendacja kupuj 5,20!!!! Autor: ~R3mihio [37.248.167.*]
    Jak to śpiewała Kora, "falowanie i spadanie..."
    Ale co tam 6 łapek wie lepiej..
[x]
TAURONPE 2,55% 8,70 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.