nawet stali naganiacze cicho siedzą, bo nie ma żadnych argumentów, za tym, żeby kupić. Wrócę tu sobie za pół roku, kupię w podobnej cenie, jak nie niżej.
Ja jestem zapakowany na grubo jak na spółkę z NC i na tę chwilę jestem nawet na minusie,tyle że wiem że jak tu przyjdzie info o umowach [szpital czy wojsko] to kurs będzie na widłach przez tydzień .Na lokacie 7% a tu za rok dwa czy 3 będzie 1000% Pozdrowienia dla akcjonariuszy
Zgadza się. Ja nie widzę potrzeby ciągłego pisania o tym, że spółka ma przed sobą interesujące perspektywy, bo każdy inwestor ma swój rozum i robi własne rozeznanie. Głupie komentarze na tym forum zawsze będą. Czekam cierpliwie z niezłym pakietem akcji Yoshi i również pozdrawiam inwestorów.
O jakich kółkach piszesz ? Teraz są niskie wolumeny, słaba płynność. Większość akcjonariuszy nie chce się pozbywać akcji, bo znają ich wartość. Trzeba tylko iskry. I wszystko ruszy. Cierpliwości...
Jak tak dalej pójdzie, to spadnie poniżej 2, a jak "ruszy" to odbije do maks 4 gdzieś za 3 miesiące albo i pół roku. Popyt od razu zasypią akcjami Ci , co już dawno stracili cierpliwość. Tyle w temacie "światowej firmy".
Możliwe, że ten scenariusz się spełni. Ale nie piszcie proszę o 0,9. To jest śmieszne. Ja tutaj siedzę długo, mam średnią 1,3. A zaczęłam kupować od ponad 2 zł za akcje. W okolicy 0,9-1,2 kupiłam większość. Już nie jeden wiatr przeżyłam. Max miałam 70 koła akcji. Teraz 56 koła. Jak spadnie poniżej 2 pozostanie mi się tylko cieszyć. Może dokupię do 100 koła ? Lubię okrągłe liczby. I jestem przekonana , że to jedna z moich lepszych spółek odkąd jestem na giełdzie. W moim portfelu ma znaczące miejsce. Ale i tak nie przekracza 20 % z tego co mam.
Tu akurat się zgadzam, po to jest analiza techniczna itp, żeby pewne ruchy przewidywać. I mimo mojego całego zniecierpliwienia, dalej twierdzę, że szybciej odbije w okolice 4 niz poniżej 2.2
Jestem, i mam odwagę cywilną, odszczekuje, i bardzo przepraszam że wątpiłem. Nie należę do cierpliwych niestety. Wycofałem wszystkie zlecenia sprzedaży, będę sobie trzymał i już, zobaczymy gdzie dojdziemy, pozdrawiam akcjonariuszy.