• dzisiaj ważna sesja Autor: ~falubaz [83.20.220.*]
    albo rybka albo ......
  • Re: dzisiaj ważna sesja Autor: ~Aber [5.184.219.*]
    Sesja jak sesja.Pewnie od słabych będą chcieli pozbierac! A cierpliwość i spokój popłaca!
  • Re: dzisiaj ważna sesja Autor: ~pg [79.190.247.*]
    Dnia 2024-06-05 o godz. 09:32 ~Aber napisał(a):
    > Sesja jak sesja.Pewnie od słabych będą chcieli pozbierac! A cierpliwość i spokój popłaca!

dzieciaku nie tykaj papier bo ci rączki obetnie , albo tykaj co mnie to zobaczysz na sobie jak to dziala. SZkoda że nie pomyśłeś że ci co mają zarobek powiedzmy od 8 zł a byli bardziej naiwni niz jak, albo inaczej szukali potwierdzenia nadejścia spadków będą zbierać czy sprzedawać he ?
    Dnia 2024-06-05 o godz. 09:43 ~pg napisał(a):
    > Dnia 2024-06-05 o godz. 09:32 ~Aber napisał(a):
    > > Sesja jak sesja.Pewnie od słabych będą chcieli pozbierac! A cierpliwość i spokój popłaca!
    >
    > dzieciaku nie tykaj papier bo ci rączki obetnie , albo tykaj co mnie to zobaczysz na sobie jak to dziala. SZkoda że nie pomyśłeś że ci co mają zarobek powiedzmy od 8 zł a byli bardziej naiwni niz jak, albo inaczej szukali potwierdzenia nadejścia spadków będą zbierać czy sprzedawać he ?

PG - z Toba się nie dyskutuje ,każda wypowiedz daje Ci tylko paliwo do własnych narracji! Ciebie trzeba najzwyczajniej w świecie olać!.A "dzieciaku" traktuje jak komplement!
    masz rację też chciałbym być w twoim wieku bo młodości nie kupię ,ale gdybym miał wybierać wiek czy rozum wole być mądrym starcem niż niemądrym gówniarzem , Moja narracja? nie zależy mi na utopieniu planktonu pytałem sie grzcznie kiedy będzie bum i tyle, myslałem że wolno pytać o spadki , czy tylko do ilu wzrośnie i czy wiecej jak 50 he? Zapamiętaj aby ktoś mógł zarobić inny musi stracić dlatego trzeba wiedzieć kiedy kupić a jeszcze lepiej kiedy sprzedać
    Dnia 2024-06-05 o godz. 10:09 ~pg napisał(a):
    > masz rację też chciałbym być w twoim wieku bo młodości nie kupię ,ale gdybym miał wybierać wiek czy rozum wole być mądrym starcem niż niemądrym gówniarzem , Moja narracja? nie zależy mi na utopieniu planktonu pytałem sie grzcznie kiedy będzie bum i tyle, myslałem że wolno pytać o spadki , czy tylko do ilu wzrośnie i czy wiecej jak 50 he? Zapamiętaj aby ktoś mógł zarobić inny musi stracić dlatego trzeba wiedzieć kiedy kupić a jeszcze lepiej kiedy sprzedać

NO i z tym sie zgadzam! (Mój wiek niech będzie dla Ciebie zagadką)
    Dnia 2024-06-05 o godz. 10:17 ~Aber napisał(a):
    > Dnia 2024-06-05 o godz. 10:09 ~pg napisał(a):
    > > masz rację też chciałbym być w twoim wieku bo młodości nie kupię ,ale gdybym miał wybierać wiek czy rozum wole być mądrym starcem niż niemądrym gówniarzem , Moja narracja? nie zależy mi na utopieniu planktonu pytałem sie grzcznie kiedy będzie bum i tyle, myslałem że wolno pytać o spadki , czy tylko do ilu wzrośnie i czy wiecej jak 50 he? Zapamiętaj aby ktoś mógł zarobić inny musi stracić dlatego trzeba wiedzieć kiedy kupić a jeszcze lepiej kiedy sprzedać
    >
    > NO i z tym sie zgadzam! (Mój wiek niech będzie dla Ciebie zagadką)

przestań nie interesują mnie twoje zagadki, twój stan umysłu nie oceniam po wieku tylko po treści i tzw doświadczeniu życiowym
    falubaz po starej "szorstkiej przyjażni" proponuję przygladaj się znanej nam spółce , sądzie że przyszły tydzień może być jakiś przełom z reguły tam płynęła kasa jak były spadki na szerokim , bo to prawie zawsze idzie w parze ze wzrostem $ , jak się nie zapadnie od przysżłego tygodnia można ostrożnie zbierać choć do ok 70 może spaść ale ryzyko umoczenia na dłużej zdecydowanie małe ,
    bo "znafcy" elktrimu z prezesem EMRYK-iem, kupieje się jak jest tanio a nie jak jest drogo , jak drogo to się zabiera zabawki
[x]
ELEKTROTI -0,84% 59,30 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.