• Przecież Dąbrowski powiedział jak to ma działać. Holding ma być Autor: ~Zręb [89.64.80.*]
    raczej luźną organizacją do współpracy i wspólnego budowania siły, pozyskiwania zamówień. Zremb ma na początek 50% ale w miarę dochodzenia kolejnych firm ich udział procentowy będzie się zmniejszał. I to nie ma znaczenia bo nie chodzi o jakieś zyski z samego holdingu. Zremb będzie robił swoje i zarabiał na swojej produkcji. Tylko zamówień będzie dużo więcej. Ale tu chyba pisze i inwestuje głównie gimbaza bo najprostszych informacji nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem.
  • Re: Przecież Dąbrowski powiedział jak to ma działać. Holding ma być Autor: ~X-M3 [89.64.117.*]
    Przecież to bylo od dawna planowane. PHR wchodzi na giełdę dzięki odwrotnemu przejęciu Tower Inw, czyli firmy znajdującej się w zastoju i, firmy o niejasnych perspektywach, firmy posiadającej znaczne aktywa i wycenianej na giełdzie na poziomie bliskim zero. Po przejęciu Tower zmieni profil działalności. W domyśle na profil zbrojeniowy, bo w to wdepnął Dąbrowski.
  • Re: Przecież Dąbrowski powiedział jak to ma działać. Holding ma być Autor: ~Muciacios [188.146.236.*]
    Mnie się to tak średnio podoba bo tak jak wspomniano phr ma załatwiać zamówienia współpracę z firmami w nie kupno spółek na wykończeniu tym bardziej że tower to deweloper bud. Więc ja nie wiem o jakie przebranżowienie chodzi oby nie było jak z henczke albo stocznia w Tczewie . Z resztą nie wiadomo jakie ono maja do końca plany kosior i Dąbek. List intencyjny to nic ważnego bo to już takie były że 2,3 i położyło się to fiaskiem . Poza tym będzie Duo diligence więc niech lepiej dobrze przebadają czy to warto
  • Re: Przecież Dąbrowski powiedział jak to ma działać. Holding ma być Autor: ~Zręb [89.64.80.*]
    Też do końca tego nie łapię, ale po coś to robią. Nie sądzę, żeby tu się krył jakiś wałek. Zresztą jak napisałem, dla Zrembu to nie ma znaczenia, to jest spółka zależna spółki zależnej. Ważne, że dużo się dzieje, więc pewnie szybko potrzebują docelowej struktury pod już konkretną działalność i zamówienia.
[x]
ZREMB -3,45% 10,08 2025-09-23 17:03:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.