Dywidenda podpisana ,a co niektórzy przekonują że nie będzie dywidendy.
https://zapodaj.net/plik-e820Mzv35x
Prezes się przecież podpisał i druga osoba z zarządu też.
Oczywiście dali drugą możliwość we wniosku na walne o przeniesienie zysku na kapitał zapasowy, ale to jest wniosek tylko i wyłącznie już dla pozostałych akcjonariuszy,którzy będą chcieli podjąć taką uchwałę.
Nikt nie przegłosuje pierwszej możliwości ,która został już podjęta i podpisana przez Pana Prezesa , skoro posiada najwięcej akcji!!!!,oraz członka rady nadzorczej .
To samo się tyczy co było pisane przez Trolli o statucie firmy że będzie Zaraz zmiana działalności na chłopski rozum 550 milionów w portfelach do spieniężenia a oni wymyślają że będzie zmiana działalności jakiś LC Corp z Leszkiem czarneckim ,a zmiana statusu jest poniżej:
ZMIANA STATUTU SPÓŁKI
W związku z zamierzoną zmianą statutu Spółki, Zarząd Spółki podaje obowiązujące brzmienie zmienianego postanowienia, jak również proponowaną zmianę tego postanowienia statutu Spółki.
Obowiązujące brzmienie § 2 statutu Spółki:
„ Siedzibą Spółki jest Warszawa.”
Zamierzone brzmienie § 2 statutu Spółki:
„ Siedzibą Spółki jest Wrocław.”
Uchwała Podjęta w trybie obiegowym tak jak pisali 29 maja na wypłatę dywidendy.Tylko kwestia jej wysokości na Walnym ale sumę podali ,to więc można na oko sobie podzielić ,bo kwotę też macie podaną ,więc nie ķłamać ,bo jak narazie to trrrole żadnych dokumentów nie przedstawiły ,że jest inaczej i tylko pisać umie!!!
Wcześniej przez pół roku martwili się że nie będą spłacać zadłużenia , że nie będą rat płacić ,że nie będzie odzysków,
że tylko moją przeterminowany g.n.ó.j w portfelach z którego nic nie będze .
Teraz się martwią za nas że nie będze dywidendy .
Jedna rata w
zanadżut spłacona ,a łącznie 900 mln. Odzyski po 40 mln.
Zyski niesamowite ,bo w 2 kwartały 60 mln.
Kapitały własne już wynoszą 127 mln. i wzrosły w ciągu roku o 100% .
Ja już czasu na uświadamianie i walkę z tro.ll.ami nie będę tracił . Poczekam do dywidendy i nie zamierzam nikogo przekonywać, ale jak coś to podbijajcie mój wątek żeby był aż do walnego na samej górze !!!