Mam pytanie do Nagonow. Dlaczego kurs Vee nie jest w okolicach 60 zł, bo od początku roku tylko to od was słyszałem. Kolejne pytania, dlaczego nie kupujecie w ciszy waszej gwiazdy Vee,tylko dzień w dzień piszecie tu same zachwyty na temat spółki I sztucznej inteligencji?Czy ktoś wam za to płaci czy nie macie co robić, czy może wisicie na hakach i myślicie że znajdziecie nowego leszcze do kupna waszych akcji waszej gwiazdy Vee?Ps.ile tam jeszcze gotówki zostało?Starczy na ZUS?
nie martw się o ich Zus, martw się o swoje zdrowie. Po co kupować po 60 skoro taka leszczyna jak ty sprzedaje za dwadzieścia kilka..., a tu na wszystko przydzie czas....
Już Ci tłumaczyłem Pazerny jak ty łykałeś po 135+ to ja oddawałem, jak ty oddawałeś po 13-19zł to ja zbierałem, teraz kwit może leżeć i cierpliwie czekać na kolejne ATH...
Ja pamiętam jak ty przy 71k za BTC pisałeś że wchodzisz, wtedy też Ci napisałem że trzeba spier....ać xD z krypto
Ja nie wiem jak ci to wytłumaczyć ale myślę że jeszcze ze dwa twoje ruchy na giełdzie i się sam wyzerujesz miszczu także chlipaj i jęcz dalej, słychać wycie ? znakomicie !!!