nie przesadzaj 7 zł to raczej marzenie , ale jak korekta na szerokim zapowiadana od czerwca do pażdzernika się rozwinie to 21 -19 szybko może być testowane , a co dalej to się okaże, a jak dojdzie do tego brak granicy jak przy kursie 9 gdzie spadło do ok 7 to ruch może być gwałtowny . Zycie mnie nauczyło jednego co szybko rośnie szybko spada przykład ubieranka macie na wczorajszym cognorze kto kupił dziś na górce po 9, 50 i to spory pakiet i jeszcze trzyma może wyskoczyć z okna . Dlatego mówiłem musi być kortekta i konsolidacja dlaczego ? czysta psychologia , Przy gwałtownych wzrostach wszyscy są bardzo zarobienie i ci z głową na karku biorą duży zysk tu i teraz a nie wznoszą modły o więcej, bo widzą marzenia i euforię a to nie wróży dobrze
Hahaha 21? Marzyciel
Nie ma żadnych szans. Mogą spróbować ściągnąć akcje po 28, ale nie oszukujmy się tu trend jest ustalony. Przy takich perspektywach tu będzie 40. Nie jestem wróżka, nie wiem kiedy. Może za miesiąc a może na koniec roku. Ale będzie na bank.
nie znasz leszczyku siły rynku nawet jak nika zmienisz , wystarczy jedna zła informacja jeden przegrany kontrakt np z budmieksem który też wchodzi w sieci czy trakcją która ogłosioła jakś czas temu podobny zamiar i się dalej będzisz dziwił - jak to , dlaczego jakim prawem taka perła gdy tymczasem wyniki były podbite z Zeusa
Elektrotim za mały leszcz nie ma wiedzy ani doświadczenia aby konkurować z Budimexem. Elektrotim to lokalna liga.
Nie mają żadnego kontraktu u generalnego. Zarząd dyletantów.
Ewidentnie nie masz pojęcia czym się zajmują i w co inwestuje w Elektrotimie.
Oraz jakiego rodzaju kierunek będzie obierany w najbliższych latach.
Ale jeśli się mylę to czekam na konkrety co takiego złego się dzieje i dlaczego to czym się mają zamiar zajmować upadnie...
jareczku, a jeszcze niedawno tak pewnie sie wypowiadales o spolce i broniles przed trollami, czyzbys sprzedal akcje i teraz probujesz odkupic bo nizszej cenie:)
W Elektrotimie pracuje 16 monterów. To bez znaczenia Nie ma zamówień to nie mają co robić. Prezes wzywa go gabinetu i kazę aby lajkować zarząd bo zabierze premie.
Dzisiejsza korekta to efekt wyborów w Meksyku i Indiach. W Meksyku wygrana lewicowej zydówki feministki w Indiach tez niepewnie więc tam indeksy wala o podłege. a przy oakzji cofka na rynkach wshodzacych
Za chwile kapitał sie zorientuje, ze warto przeparkować srodki z Meksyku i Indii do Polski- bo u nas rządy lewków nie groża a komuchy z PISU raczej po aferach nie wróca
Dnia 2024-06-10 o godz. 05:07 ~Kasia napisał(a): > Radzę spojrzeć na spółke Asmodev wchodzi w ładny trend wzrostowy z zasięgiem na fali 2.5-3zł
ej zygmund zwany kasią przeciez to bankrut i jeszcze z nc wtopa x 2 , sądzisz że ktoś skusi się na tą padlinę ? zachwalasz to badziewie na forach różnych spólek , naprawde sądzisz ze to upchniesz ??? , zamień się lepiej z koniem, na łby tylko koń na tym kiepsko wyjdzie !
naganiam na text , 3 powody 1. kres silnej złotówko po mału ., ale chyba się kończy a wszystkie przychody w $ 2. łądnie odbiło od okolic linii trendu i wyrysowalo formację kupna 3. ja już kupiłem i dlatego ma rosnąc
Teraz po dobrym wyniku Konfederacji Tusk będzie miał parcie żeby jeszcze bardziej rozbudować ogrodzenie. Bo coś trzeba zrobić żeby żołnierze byli bezpieczni, a strzelanie do nachodźców nie jest vouge.
pytanie czy dostaną to po raz drugi skoro nie działa tak jak trzeba , po wtóre jako to wybral pis to jest to be tak z założenia tuska , przrecież tusk musi powiedzeć że pis zrobił żle i nieprofesjonalnie i oni muszą to zrobić lepiej a zrobi to np erbud lub budimex, takie raumowanie też nalezy brac pod uwagę
pg
1. Kres silnego złotego nie jest bliski bo jeszcze za dużo kasy z UE nie zostało wymienionej na zł...
2. Text nas tu nie interesuje
3. Wodospadu na ELT nie było i nie będzie póki co bo zwyczajnie nie ma z czego on powstać. Korekta była nawet nie 10%, co po takich wzrostach jest normalne
Więc co i do kogo i po co tu wypisujesz swoje dyrdymaly?
Gamoniu powiadasz ...
Laurkę sobie sam wystawiasz.
O text pisz w swierszczykach lub poczytaj mi mamo.
O euro się nie wypowiadaj.
O analizach i przewidywaniach (twoich) nawet nie wspominaj bo żal czytać i tracić czas... gdzie te wodospady, diametralne spadki i konkretne obsuwy...
Szkoda gadać i pisać z robi bo o czym???
Nie wstydzę się swego nicka bo zawsze taki mialem
primo bedą pisął co chcę kiedy chće , a to i tak za tudne na twój intelekt , secundo modus operandi cię zdradza o ile wiesz co to znaczy bo nie sądzę , laurkę ? hm ? powiadasz? zabawny jesteś , nie jestem tu chłopczyku w krótkich majteczkach dla jakiejkolwiek opinii, akceptacji poklasku ect. mało mnie intersuje co plankton giełdowy i cała gawiedz forumowa twojego pokroju ma tu do gadania kpw?
Ktoś tu kiedyś pisał uważajcie na pg ... jakoby znafca :)
Widzę że chyba co innego miał na myśli bo ja oceniam cię jako pieniacza który innych ma za nic
Ale sam sobie wystawiasz laurkę
Podsumujmy dzikus i pieniacz i do tego znafca ale czego chyba układu brudu za paznokciami bo nic ciekawego w twoich wypowiedziach nie ma ... serio, daj sobie spokój z ELT i idź na text oświecać swym blaskiem ...
obq nowy narybku , czy ty naprawde sądzisz że interesuje mnie twój bełkot intelektualny na jakikolwiek temat i robi to na mnie wrażenie ? , skup sie na papierze żeby rósł aby się wytworzyło ładne rgr
Dziubasku ... brud za paznokciami sobie wyczyść i od razu się lepiej poczujesz.
ELT pozostaw innym
Na Text się doktoryzuje może tam się na tobie poznają.
Wodospad ... dobre
I koniec mocnego złotego ... no to się uśmiałem do łez.
A na ELT już były zjazdy, podwójny szczyt i teraz rgr, co jeszcze, formacji at masz sporo może któraś trafisz.
W totolotka też grywasz z takim szczęściem jak tu?
chłopczyku , widzę że masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu i rozróżnieniem autorów zakładanego wątku bardzo lubię nawiedzonych takich jaki ty w koncu ktoś musi być dawcą kapitału , bez takich ja ty nic by się tu nie kręciło ,
Dzieciaku weź bierki i idź do piaskownicy jak starsi i mądrzejsi dyskutują nigdy nie mówiłem że jestem mądry wiem tylko że nie jestem głupi i nie towarzyszą mi zachowania stadne, dużo wody w warcie upłynie zanim to zrozumiesz
Mocno się napinasz ... żeby ci jakąś żyłka nie pękła, bo będzie nam smutno.
Taki gracz!!!
Ps. To kiedy ten czwarty szczyt na ELT czy ramiona, wieszak i flaga?
Pewnie spadnie i to mocno, prawda?
Napisz kiedy i ile żebyśmy wszyscy wiedzieli... nasz stary i mądry (inaczej) dzibasku:)
rybko obq zwana leszczykiem chorujesz na dekiel czy dowartościowujesz się w necie sądząc że coś potrafisz ?. wiec że takie kupki jak ty przylepione do buta obiegam kilka razy dookoła i obiegnę ciebie na tym papierku nie raz. a z ty z pakietem na bierki czekaj i zaklinaj , bo co innego ci potrafisz
W kwestii wieszaka i ramion zajrzyj do rodzinnej szafy jakiś tak wieszak zapewne macie , o innych nie będę wspominał bo czytając twoje wywody dochodzę do przekonania że i tak tego,, co napisze nie zrozumiesz ,a ja nie prowadzę lekcji dla trudnej młodzieży . baj baj
ee leszczu lepiej zostań przy obq bo ci alfabetu zabraknie i żadem program nie zamaskuje twojej głupoty , a tak na marginesie fajnie ci rośnie papier rośnie che che
Nasz pg trafnie nam tu dziś doradza.
Eleokwencja i inteligencja aż kipi.
Nasz zuch pg!!!
Cóż tam dziś nasz wszystkowiedzący.
Byłeś już na text?
Nam tu jesteś zbędny, ale wiem że musisz więc znów coś napisz ciekawego, ale nie o ELT.
Jak chcesz sobie ulżyć to coś o mnie jeszcze poproszę.
Warto się uczyć od takiego wieszcza jak ty ... jak mi to poszło, prawie się udlawilem od tych słodkości co powyżej napisałem do wielebnego PG :)
pytanie jest proste czego tak rośnie , mistrzu nie wiesz to co tu się produkujesz gamoniu , z niemcem po niemiecku z chamem w jego języku ogarniasz ? czy za trudnie elokwencję zostaw bardziej rozumnym od ciebie