Cieszę się że nic nie zmadrzales i dalej masz te same urojenia.
Życzę ci jak najgorzej, bo jesteś nieprzeciętnie zakłamana menda bez jakiejkolwiek etyki
Charcham ci w ryja i zastanawiam się nad powiadomieniem twej małżonki o prawdzie o twych ynwestycjach. Prawda czyni wolnym , zalgany gnoju
Nikt przy zdrowych zmyslach nie robi emisji majac plynnosc finansowa I projekt AA wart 200mln prawie na ukonczeniu. Te wszystkie 52 ostatnie emisje okazaly sie jedynie urojeniami nieudacznych kolkowiczow. Trolom jednak ciezko wymyslic cokolwiek sensownego wiec temat bedzie grzany az stuknie 70 emisji przed premiera.
To bardzo dobry cytat.
Zasadniczo nie mówi o niczym ale pojawia się słowo „kapitał”. Tyle tylko, że farma nie ma żadnego kapitału. Złota zasada bilansowa porównuje kapitały z aktywami. Porównanie ze zobowiązaniami to jak porównanie stanu gotówki do wartości środków trwałych czy wnp. Nie ma sensu ale ładnie brzmi.
Wczoraj się urodziłeś?
Mogą tak napisać, bo na dzisiaj jeszcze mają jakieś śmieszne pieniądze i nie zalegają z ZUS za pracowników.
A za parę dni może sytuacja się zmienić i nagle napiszą że to nieaktualne.
Pieniędzy nie ma. Mieli napisać jaki jest plan na finansowanie, i tego NIE ZROBILI.
Pożyczaja ok 1mln EUR.
Liczyli na cud z Cherno Complete (cudu nie było, będzie niskie kilkaset tys PLN).
Liczą że All IN Games odda kilkaset tys.
Cherno na Switch? Untold sam finansuje operacje wiec zanim będzie recoup (o ile będzie) to minie sporo czasu.
To się dalej w ogóle NIE SPINA.
Co zrobią?!?
Mogą sami pożyczyc pieniądze spółce ale oni nie mają większych pieniędzy.
W każdej chwili może być komunikat informujący że niestety sytuacja się zmieniła (oczywiście nie z z ich winy, tylko jak zawsze, kogoś innego. Tak jak ostatnio- systemu EBI.. winnego błędu w raporcie rocznym :))))
Spółka nie ma kasy i kapitały nic nie pomogą bo to tylko wielość księgowa. Jak napisałem katastrofę można opisać mądrymi słowami ale to ciągle katastrofa
Na razie wiadomo że w 1 kwartale wzięli 1 z 3 transz pożyczki i tylko dzięki temu przetrwali (po wzieciu pożyczki ok 1.5mln , w kasie zostało 350 tys!) .
Na dzisiaj na pewno musieli wziąć już druga transze. W lipcu (?) wezmą trzecia .
VIII-IX-X ? Akcjonariusze mogą się modlić
Za kilka miesięcy obecna kapitalizację będą wspominać z niedowierzaniem że po tak kosmicznym kursie można było spokojnie wyjść a jednak nikt tego nie robił.
150 razy taniej niz cdprojekt. Kosmiczna kapitalizacja. Nie odpowiedziales na pytanie. Co stalo sie od q1 ze nie zapowiedzieli glosowania nad emisja podczas walnego. Jak kazdy wie musi byc glosowanie a skoro go nie zapowiedzieli to znaczy ze finansowanie jest choc ty jeszcze nie wiesz skad.
4-6-8 razy wiecej niż spółki porównywalne do Farm, z bardzo podobna sytuacja potencjałem i perspektywami (CHP DGE VVD).
Ale oczywiście jako ubrany zdesperowany klamca masz prawo porównywać do CDR.
Na pytanie odpowiedziałem i masz rozpisane jak krowie na rowie skąd NA DZISIAJ mają JESZCZE jakieś grosze. Ale masz prawo udawać że nie rozumiesz.
Finansowania nie zapowiedzieli, bo go nie mają. Masz rację, nie wiem skąd je wezmą. Ty również nie wiesz. Ja w związku z tym akcji od dawna nie mam. A ty sobie jeszcze dokup.
Porownywalne to pojecie subiektywne a z jakiegos powodu tu warujesz. Jak wiadomo zarobic mozesz tylko jesli wzrosnie.
Nie emocjonuj sie tak nawet jesli nie idzie ci to co kombinujesz.
Sam sobie zaprzeczasz Marlin, napisałeś że nie mają zorganizowanego finansowania, a wyżej wypisujesz o trzech ratach pożyczki czy kredytu z banku ..
Jakby nawet, to co w tym dziwnego, tysiące firm posiada kredyty obrotowe nawet spółki z dobrą kondycją finansową.
Taki CIG to wręcz jedzie na kredytach i emisjach a kasa z gry to jakby dodatek do zabawy rudego w wielkiego biznesmena ..
Ja jestem Pan Tik Tak A to mój mały świat Tak, tak, tak to ja Tik Tak A to mój mały świat Tak, tak, tak to Pan Tik Tak I jego mały świat Tak, tak, tak to Pan Tik Tak I jego mały świat Tik, tak, tik tak, tik tak Tik tak!